Fülöp Attila baloldalazott, majd belengette, hogy tavasszal jöhet a gyermekvédelminek mondott törvény szigorítása.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

50 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
"Gondoskodáspolitikáért felelős államtitkár"
Van ilyen is?
Baszod lopásügyi is van?
Hazugságügyi minisztériumról tudunk de pl lombkorona sétányi államtitkár??
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Pusztai: 12.50

Mi lesz a keleti nyitással? Úgy kivágnak minket a kipcsakok, hogy Orbán egy kávéval a mosdóban várja majd Nyugat megbocsátó ítéletét.
kereső
„A parlamentben már sokszor láttuk azt, hogy az ilyen típusú javaslatokat nem támogatták. Ebben a kérdésben a kormánypárti frakciók csak magukra számíthatnak. Nekünk kell kidolgozni a törvényt, hogy megvédjük a gyermekeket, a gyermekotthonokat, valamint az ott dolgozókat.”
Azt azonban már nem tette hozzá, amit a Népszava nemrég megírt: hogy a „baloldal”, magyarán az ellenzéki pártok az elmúlt 14 évben 57 gyermekvédelmi javaslatot nyújtottak be, amelyek közül 47 el sem jutott az Országgyűlésig (vagyis addig, hogy az országgyűlési képviselők szavazhassanak róluk), mert elhasaltak a bizottsági üléseken. A maradék 10 egyelőre várakozik, de hogy mi lesz a sorsuk, azt az eddigiek fényében jó eséllyel lehet megtippelni.
rücsü41
@csak úgy...: Az országgyűlési képviselők esküjébe be kellene venni hogy"Mint családomról , úgy gondoskodom a választóim jólétéről, megélhetéséről, esküszöm!"
Pusztai
@Nyírfa: Mi lesz mi lesz??
VAN!
Hetente 3 légi járat Kínába!
Nagyobb nyitás kell??
Nyírfa
@Pusztai: 13.53

Attól tartok, Kína fog felénk nyitni, és abban nem lesz köszönet. Hagyjuk is a jövő időt, folyik az ország megszállása. És már a ruszkik is a spájzban vannak.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.