Szétszedték a nyomozati anyagokat és elkülönítették a Schadl-Völner ügytől

Magyar Péter a március 26-án közzétett hangfelvételen – melyről a propeller.hu is beszámolt – Varga Judit akkori igazságügyi miniszter azt mondta: Rogánék kihúzatták magukat a Schadl-Völner-ügy nyomozati anyagából.

Még mindig nyomoz a BRFK Tóni, Barbara és Ádám ügyében – Columbo már régen lezárta volna az ügyet

Magyar Péter állítása szerint Rogán Antalék kihúzatták magukat a Schadl-Völner ügy nyomozati anyagából. Fotó: MTI/Balogh Zoltán

A változás oka kiderült: a Központi Nyomozó Főügyészség elkülönítette Schadl György és a vele kétes üzletekbe keveredő Grécs László ügyét a Schadl-Völner-ügytől – írta a telex.hu. Mint ismeretes Grécs volt annak a privát mentőszolgálatnak a vezetője, amelynek Schadl átengedte autója üzemeltetését, így szabadon használhatta a megkülönböztető jelzést. Az elkülönítéssel a Schadl és Grécs közötti telefonbeszélgetések is kikerültek az eredeti anyagból. Az egyik ilyenben szerepel az:

„Grécs megjegyzi, miszerint a múltkor volt Ádámnál is, a Tóninál is, meg Barbaránál is. Tóni is normális volt. Schadl említést tesz valamilyen nagyobb történetről, amiről már beszéltek, és, ami körvonalazódik. Grécs is beszélt Ádámmal. Ádám annyit mondott Schadlnek, hogy úgy néz ki, a harmincöt év nem megy, de egy tíz, húsz évvel kiudvarolják ezt a történetet.”

A tényfeltáró újságírók arra jöttek rá: Schadl és Grécs Rogán Antal feleségéről, illetve Nagy Ádám nevű kabinetfőnökéről beszélgetnek.

Az ügyészség később megerősítette, valóban róluk van szó, azonban nem találtak olyan bizonyítékot, amely arra utalna, hogy ők is érintettek lennének a Schadl-Völner-ügyben.

A telex.hu a Magyar Péter-féle hangfelvétel nyilvánosságra hozatala kapcsán feltette a kérdést a BRFK-nak, hogy tart-e még a nyomozás. Kérdéseikre megerősítették, hogy még mindig hűtlen kezelés miatt nyomoznak, ám továbbiakat a folyamatban lévő ügy miatt nem közöltek.

Forrás: telex.hu

15 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Azért tart ennyi ideig a "nyomozás", mert nem az igazságot akarják a nyomozók kideríteni, hanem azon agyalnak, hogyan tudják kimosni a szarból Tónit, Barbarát és az Ádámot.
Mert a nyomozók "Szolgálnak és védenek" - a maffiát és a maffiózókat - a mi mindannyiunk adóforintjaiból!
Mocskos banda...!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@Ezodabasz: lejárati idő előtt visszafizették a gyurcsányotok által felvett kölcsönt
Ezodabasz
@KisTehen: ma, 20:14 Te vagy maccska is? Amúgy, ha a lejárati idő előtt visszafizették a gyurcsányotok által felvett kölcsönt, akkor az nem lehetett túl sok...
Az a kölcsön amit az 0rbán maffia felvett eddig és ezután fel akar venni azt ki fogja visszafizetni???
Unokáink unokái is nyögni fogják amit még fel sem vettek, de már ellopták!
namihami
És még mindig a régi sikerrel...
Pálinkás Pál
vazze, a főügyész pár napja jelentette ki, tudják kik a tóniék,...olajos sanyáék nem..
Billibácsi
@Maccska: Szeretném ha normális hangnemben üzenne! Nem a kocsmában vagyunk!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.