NEM CSAK A ZSÓTI HAZUDIK!!! =)) Miniszterként át kellett esnie nemzetbiztonsági átvilágításon. Nincs jele annak, hogy az Alkotmányvédelmi Hivatal bármi problémát talált volna vele kapcsolatban. „A miniszter nemzetbiztonsági ellenőrzéshez kötött tisztség. Az ellenőrzés elvégzése tehát kötelező, erre Varga Judit korábbi igazságügy-miniszter esetében is sor került, kockázatmentes eredménnyel, legutóbb 2023-ban” – válaszolta a HVG kérdéseire az Alkotmányvédelmi Hivatal. Ez azt jelenti, hogy az akkor még igazságügyi miniszterként tevékenykedő Varga úgy ment át az ellenőrzésen, hogy a titkosszolgálat úgy ítélte: nincs rá leselkedő veszély, kockázat, írja a lap.

Forrás: 444.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Tartok tőle, hogy nem csak erre az ügyre igaz,

de ebben már teljesen egyértelmű, hogy még véletlenül sem volt egyetlen igaz állítás sem

A Varga-Magyar családi konfliktussá vadított közbotrányban – tegyük hozzá minden oldaltól – az elemi logikát teljes mértékben sutba vágó állításokat fogalmaznak meg. Nem, nem csak olyan piti hazug baromságokat, mint a Zsóti 10évbe tudja a család belső gondjait. De olyan is akad, mint:
„A miniszter nemzetbiztonsági ellenőrzéshez kötött tisztség. Az ellenőrzés elvégzése tehát kötelező, erre Varga Judit korábbi igazságügy-miniszter esetében is sor került, kockázatmentes eredménnyel, legutóbb 2023-ban” – válaszolta a HVG kérdéseire az Alkotmányvédelmi Hivatal!!! =))
szaboria1
A fidesz zsarolja Vargát aki most inkább még hazudni is képes.
RonaGyuri
@szaboria1: eddig is csak azt tette!!! =))
kereső
És 2023 előtt? 2023-ban váltak el..., Egyébként a teljes kormány "nemzetbiztonsági kockázat"...a volt és a jelenlegi kormánytagokkal, ilyen-olyan biztosokkal együtt. Nem is beszélve az "alapjogokért központról"...

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.