A NATO külügyminiszterei Brüsszelben ünneplik a szervezet 75. évfordulóját, ahol az ukrajnai háború és a fegyverszállítások koordinálásának átvétele volt a fő téma. Szijjártó Péter külügyminiszter is jelen volt az eseményen, ahol előbb vétóval fenyegetőzött, majd Teqball-asztallal lepte meg a NATO-t.

Szijjártó vétóval és Teqball-asztallal lepte meg a NATO-t

Fotó: Szijjártó Péter Facebook-oldala

Korábban Szijjártó Péter hangsúlyozta, hogy Magyarország nem támogat olyan NATO javaslatokat, amik háborúhoz közelítenék a szervezetet. Az ukrajnai konfliktus nem Magyarország vagy a NATO háborúja, és a cél a közvetlen konfliktus elkerülése.

Ezután a tárcavezető emlékeztetett rá, hogy ma van a világtörténelem legsikeresebb és legerősebb védelmi szövetségének születésnapja, márpedig ilyenkor nem illik üres kézzel érkezni. Ennek örömére Teqball-asztalt ajándékozott a NATO számára.

Beszédében kiemelte, hogy valódi magyar innovációról van szó, amely azon az őrült, de egyedi ötleten alapul, hogy meggörbítettek egy pingpongasztalt, és ezáltal új sportágat teremtettek.

Szijjártó hangsúlyozta, hogy a világ jelenleg nem a legjobb időszakát éli, és különösképpen igaz ez a biztonsági szervezetekben dolgozók számára.

A jelenleg zajló háború a mindennapi életünket mérgezi, épp ezért ki vagyunk éhezve a jó hírekre, az örömre és a szórakozásra, és a Teqball mindezt egyértelműen megadja.

Forrás: 24.hu

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
A külügyminiszterek értetlenül néztek a kéretlen ajándékra , majd, miután megértették az asztal funkcióját, labdázni kezdtek Szijjártó Péterrel, aki tökéletesen hozta a labda szerepét.
Béla333
Az ajándékot a "NATO" köszönettel vette, cserébe kibaxxxták a Tarajost a francba...
Ja?! Ez csak álom volt...!?
Yoda69
Ezt a teqball-t nem kene eroltetni. Eleg agyament sport, ami a tengo es a pingpong keresztezesenek torzszulottje.
Toller Béla
Jó lenne látni annak az asztalnak a számláját, és azt, hogy ki fizette ki, miből ! Mellesleg, ha a NATO minden tagja, kivéve ezt a nyomorult kis mihazánkat, azt mondja, hogy az ukrán háború az ő háborúja, akkor ennek a kakadunak kutya kötelessége szintén beállni a sorba, legfeljebb dohoghat, hogy ő előre megmondja... Egyébként meg, meddig leszünk mi a NATO tagja ? Még két hónapig ? Esetleg egy egész évig is ?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.