Jens Stoltenberg, a NATO főtitkára kijelentette, Ukrajna a NATO tagja lesz, "a kérdés nem a ha, hanem a mikor".

A NATO-nak kiszámítható és hosszú távú katonai segítséget kell nyújtania Ukrajnának, a támogatás dinamikáját több évre szóló ígéretre kell váltani a szövetség intézményesített keretei között – jelentette ki Jens Stoltenberg NATO-főtitkár Brüsszelben, a tagállamok külügyminisztereinek tanácskozását megelőzően.

Üzenetet kapott Putyin: Ukrajna NATO-tag lesz

A kép illusztráció. Fotó: Budapesti Corvinus Egyetem

Jens Stoltenberg a tanácskozásra érkezve újságíróknak nyilatkozva közölte: a NATO hosszú távú, kiszámítható és határozott támogatása Ukrajnának egyben üzenet is Moszkvának. Az üzenet az, hogy Oroszország nem nyerheti meg a háborút – jelentette az MTI.

Forrás: MTI

22 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Ukrajna NATO-tag lesz"

Majd, ha ehhez a nagyságosméltóságosdoktorminiszterelnökünk is áldását adja...!!!
Igaz hülyemagyar maffiahívők?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Őrnagy
@Őrnagy: 10.49

Amint kinőnek a kerekei! :)))
viccesvigságok
Atomháború után én nem keresnék tulélőt, mert a fehér lepel sem véd, aztán ott a hasadó anyag földön vizen levegőben de Moszkából sem marad semmi. Ezt mindenki tudja ott is csak a szokás joga,hogy riogatással esetleg megfélemlithetők de nem mindenki. Lásd amikor az USA Hirosimát Nagaszakit meglepte A kisfiu nevű bombájával .Ha meg az emberiség ennyire Gyülőlködő és gyilkológéppé vált akkor ugyis ideje van a pusztulásnak.
teuton
@Őrnagy: Te neg hülye vagy, es azt is tudni, hogy mar regota...Különben tudnad, hogy aki atomhaborut indit, az masodikkent hal meg...
teuton
@Maccska: Okoskodj csak tovabb...De inkabb egerekre vadassz!!! Egyebkent pedig nem csak a levegöbe kell pofazni minden felelösseg es kontroll nelkül, hanem ha annyira biztos vagy a dolgodban, fogadj velem! Erdekes, hogy soha semmelyik fitymaszos nem mer velem fogadni, mikor elöre fogadast ajanlok az en joslatomra! Olvasdd vissza! A brexit oita mindent megjosoltam, Biden elnökseget is, legutob kb., 2 hete azt, hogy Rutte lesz az uj NATO-vezer! Senki nem mert velem fogadni.. A következö fogadasi ajanlatom: A toryk elvesztik a brit valasztast. 10ß00 eurot teszek erre, te mennyit?. Szerintem egy fityinget sem, csak pofazol tovabb a levegöbe...
balos
@teuton: Nem fogadok,de abban biztos vagyok,hogy a csúti féle sötét likak miatt tart ott a Világunk ahol most tartunk!
teuton
@Maccska: MIBEN lesz igazad, Herelt Kandur?! Semmit nem böffentesz! De en kesz vagyok 10000 eurot ügyvedi letetbe helyezni egy ALTALAD MEGADOTT ügyvednel (persze neked is ennyit kell!) arra, hogy a toryk bukjak az angol valasztast! Na most tessek böfögni!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.