Beperlik a szigetszentmiklósi polgármestert, aki támadta a DK-t is.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

FLETÓ
Ezt nevezik belpolitikai válságnak!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Pálinkás Pál
nem kéne dk...lenullázzátok magatokat...akik eddig jobb híján rátok szavaztak, mint legerősebb ellenzéki pártra, el fognak fordulni...magyar most megmutatta az embereknek,hogy kell beszélni az orbáncsürhével..és annyikat megmozgatott, amit ti évek óta nem...erre ti őt támadjátok, és lepaktáltok két jelentéktelen mikropárttal..?..nem lepődnék meg ,ha a főváros is bukna a zöld majom miatt, akit preferáltok,holott hátbaszúrta a nejedet fletó...
FLETÓ
Ezt nevezik belpolitikai válságnak!
Béla333
A DK feladata az ellenzéki oldalon az, hogy eltakarítsa az új kezdeményezéseket.
Dolgozik is ezen...
kereső
Beperli Nagy Jánost, Szigetszentmiklós polgármeserét a Demokratikus Koalíció a Magyar Péter szombati tüntetésén tett kijelentései miatt – tájékoztatta szerkesztőségünket a DK.

A Gyurcsány-párt közleményében “Fidesz-kollaboránsnak” titulálta Nagy Jánost, aki szerintük hazugságokat állított Jószai Attila helyi DK-s képviselőről Magyar Péter színpadán.

Nagy János
A polgármester ugyanis azt állította, hogy Jószai Attila “gyakran látogatja meg Kövér Lászlót helyi házában”, holott a DK szerint egyszer sem beszélt vele életében, és a házában sem járt soha.

Nem maradt el a revans sem: a DK azzal vágott vissza, hogy nem véletlenül állított ellenjelöltet Nagy Jánossal szemben a DK és a Momentum is, aki szerintük “a fideszes képviselőkkel szavaztatta meg hatmilliós jutalmát”.
Béla333
A DK megpróbálja a Magyar féle tüntetés szónokainak a besározásával az egész tüntetést befeketíteni.
Nekik ez a dolguk az ellenzéki térfélen, csak a munkájukat végzik!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.