A Momentum elnöke személy szerint örül annak, hogy Magyarnak sikerült ennyi embert aktivizálnia, utcára vinnie. Donáth szerint is elindult valami, és ez már önmagában nagy eredmény. Ugyanakkor ezzel nagy felelősség is jár – jelentette ki.

Donáth Anna videóüzenetet küldött Magyar Péternek.

Donáth Anna azt mondta, Magyar színre lépésével veszélyes magatartásminták szabadultak el az ellenzéki világban. Újságírókat propagandistáznak le, a közéleti youtuber pedig azért nem készít videót, mert Magyar követői nehezen viselik, ha kritizálják kedvenc politikusukat. Ezeket a tendenciákat a momentumos vezető liberális emberként nagyon veszélyesnek tartja – írja a 444.hu

Donáth Anna kibukott Magyar Péter miatt: "Színre lépésével veszélyes magatartásminták szabadultak el az ellenzék világában"

Donáth Anna, a Momentum elnöke. Fotó: donathanna.hu

Magyar helyesen állítja, hogy az Orbán–Gyurcsány-tengelyt kell meghaladni. De akkor azt is meg kell haladni, ahogyan a Fidesz és a DK legagresszívebb hívei viselkednek a nyilvánosságban – tette hozzá.

Donáth bízik benne, hogy egy dologban biztosan nincs vitájuk Magyarral. Abban, hogy a cél nem szentesítheti az eszközt. Különben hamar olyanná válhatnak, mint akik ellen küzdenek.

Forrás: 444.hu

16 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Valójában csak a konkurenciával van baja! Főként hogy két hónap alatt többre vitte a Magyar Péter mint a Momentum, szép kezdet után, több éve...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
A huncut lelkész botmixert kedvelő lánya! Na ez aztán a veretesen idegen család Magyarországon!
DR PRÉDlKÁTOR
@KisTehen: Dede...
Magyar Péter nyerni fog!!! Nem kicsit, nagyon !!!
Az összes ismerősöm, aki eddig erre, vagy arra szavazott, köztük nagyon sok fidesz tag és fideszre szavazó is!!! azt mondták, hogy most már elegük van mindenből. A nélkülözésből, a munkanélküliségből, az alacsony fizetésekből, a korrupcióból!
Tehát mindegyik DR MAGYAR PÉTERRE fog szavazni.
Yoda69
@Dr. Proktor: A Momentum melyrepulesehez donatanna jocskan hozzajarult a DK-t gyalazo kijelenteseivel. Aki kepes felfogni a mai politikai helyzetet, amit a fideSS krealt az konnyen belatja, hogy csak egyetlen tomb kepes levaltani a pedofil fideSS-t. Ezt jelenleg egyetlen ellenzeki part sem tudja garantalni, meg a TISZA sem. Ezert osszefogasra vagy koaliciora van szukseg.
Szegény Dzsoni és Árnika
Anna, úgy alakul, hogy MP óta már csak Kanácska vagy!
A Momentum?
Csak egy momentum volt!
KisTehen
@Dollárért Eladott Ország: helyesen: Magyar biztosan nem fog választást nyerni 2026-ban.
KisTehen
@DR PRÉDlKÁTOR: magyar péter nem nyerni, hanem NYELNI fog :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.