Magyar olyan kijelentéseket tett az ukrajnai háborúval kapcsolatban, amit Tompos Márton szerint csak az orosz propaganda állít.

Forrás: hvg.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
NKF
Tompimarci mit ugrál? Mennek a levesbe junius 9.-én! Annácskával meg csehkatával együtt!
Eladott Ország
Hatalomátmentés és posztkommunista-liberális hálózat egy képen: balra Rákosi Mátyás titkárságvezetőjének unokája, Donáth László volt MSZP-képviselő (akit januárban másodfokon is elítéltek testi sértésért) lánya Donáth Anna. Tőle jobbra a hírhedt Interag egyik főkáderének a fia, akinek anyja a Vasas Szakszervezet nemzetközi csoportjának ügyintézője volt. Ezzel a politikai és üzleti háttérrel garantált volt Magyarországon az „édes élet.”
www.facebook.com/photo/?fbid=847240577207187&set=a.476794994251749
Tomposka, te kis lomposka, ha figyelmes lettél volna, akkor hallhattad volna, hogy Magyar Péter a Néppárthoz (EPP) kíván csatlakozni, ami közismerten nem ruszkibarát "vatnik" mint a pártállam és fizetett ellenzéke. "Akinek nem inge ne vegye magára", te kishülye szarrágó, pesti flaszterkoptató szarjankó! Húzzatok el a redvás 3,14csába Annuskáddal együtt, f*szkalap! Jó lesz, ha megütitek a parlamenti küszöböt, arra figyelj, te nagyonokos!
kereső
@Eladott Ország: Hallgasd meg a tegnapi Klubrádiós interjút(Bolgár Gyuri bácsival)...nem véletlenül mondja Tompos, amit mond.
KisTehen
magyar péter putyin pincsi

HAHAHAHA
KisTehen
na, libsik ... egy putyin pincsi is megteszi nektek orbán-váltónak?
Eladott Ország
@kereső: ma, 18:35 ♦ Tompos a "pesti Timur" és csapatával nem veszi figyelembe vagy csak alkalmi süket, hogy Magyar Péter a Néppárthoz kíván csatlakozni az EU legerősebb pártcsaládjához, ami egyértelműen nem oroszbarát politikát folytat. Azt hiszi ez a "pesti Annácska féle gittegylet", hogy mások lejáratásával ők előrébb fognak jutni ahelyett, hogy azt mutatnák meg, hogyan tudnák leváltani és jobban kormányozni az országot, mint a jelenlegi rablóbanda! Amit jelenleg csinálnak, azon csak jót lehet röhögni és úgy tűnik, mintha a fidesz szekerét tolnák! Érdekes ilyen élesen még nem bírálták a csúti gecit, csak a DK-t és most Magyar Pétert.
Eladott Ország
@KisTehen: ma, 19:30 ☻Ha a csúti geci kiteszi a lábát az országból csak füttykoncert fogadja, és az a beszólás , hogy Putyin pincsija és kurvája! Lásd a visegrádi találkozókat, Varsó, Prága és a többi nyugat-európai országokat.
Orbáni szuverenitás. Kisdisznaja... A szuverén
twitter.com/Skorpiooh/status/1764265315146313995/photo/1
Őrnagy
@KisTehen: 19.28
Végre kiderült, hogy ki szervezte be Magyar Pétert Orbán megbuktatására! Putyin elégedetlen Orbánnal, és Magyar Pterrel akarja megbuktatni a Soros hálózat pénzén Márki-Zay támogatásával! Én meg röhögő görcsöt kapok a nagy "felfedezéstől".
Hahahahaha
kereső
@Eladott Ország: Majd az EPP 2alkalmazkodik" Ukrajna kérdésében MP-hez? Na, ne legyél már ennyire elbóditva. Az a Klubrádiós interjú echte "mihazánkos" szöveg volt , ami Ukrajnát illeti...hozzá képest szijjártó egy "gentle manus". Ajánlottam hallgasd meg...ez nem a momentumról szól, hanem MP-ről.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.