A Fidesz-KDNP EP-listavezetője megpróbál felnőni a politikai stand-up szintjére, de kizárólag unalmas ismétlésekre futja tőle.

Deutsch Tamás még a hétvégén sem pihen, közösségi oldalán egymás után szórja a humorosnak és valóságtartamúnak szánt posztjait. A politikus azonban nem tud kilépni önmaga árnyékából, és kizárólag Magyar Péter és a kilóra megvett baloldal jut eszébe mindenről.

Nem jön be a női követőinek Deutsch Tamás – Már a humora is megkopott, ha volt neki egyáltalán, ENNYI

Deutsch posztjaira nem annyira vevők a követői     Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

„Magyar Péter megtalálta frissen vásárolt pártjának új nevét. DiNa. Diktafon és nadrágszíj. Ennyi” – írta ki Deutsch. Követői közül egyre többen – többségükben hölgyek – utalnak arra, valami komolyabbat, az európai politikával összefüggő, a saját programját bemutató posztokat várnának tőle, ám ehelyett a politikus egy sértett óvodás szintjére süllyed le.

„Most ezt az oldalt átadták egy óvodásnak?” – írta egyikük, míg egy másik hölgy szerint „Deutsch Tamás megafon stílus, Menczer Tamás kocsmastílus... Gratulálok, elértek a legaljára! Ezzel a színvonallal azonosulni abszurd. Adófizetők forintjaiból kapják önök a fizetésüket, ebből adódóan érdemi kommunikációt és megfelelő szellemi színvonalát várunk el! Szerintem joggal! Ez nem az!!!!”

Szintén egy női követője hozza szóba, miszerint „Nem akarom elhinni, hogy ezt egy politikus posztolja”. De idézhetnénk azt a két hölgyet is, akik szerint Deutsch elérte a mélypontot. „Azt gondoltam nincs lejjebb, de van! Te vagy a kormánypárt listavezetője? Szégyen!” – írja egyikük, míg másikuk úgy véli: „Az ország porszívója" csak ennyit tud? Szánalmas, de nem kicsit.”

A Fidesz-KDNP EP-listavezetője a baloldalt ekéző, de semmi újat nem mondó posztja sem aratott nagyobb sikert ennél: „A baloldalt megvették kilóra. Ezért háborúpártiak, ezért migrációpártiak, ezért gender-pártiak. Szégyen! Ennyi.” Talán az egyik legtalálóbb választ a háborúpártiságra itt is egy hölgy adta, miszerint „Bocsi. Ki is akarja Brüsszelt megtámadni?”

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
talán ez miatt is járt 0rbán nem régen afrikában...,ott bejön ez a típus ! - elvégre tomi nem maradhat állástalan...,tán törzsfönöknek még jó lesz? uff indiánosan, tomisan enyike.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Károly77
Konzervatív jobboldali, így nem olyan mint a nőverő erőszakos hamis-messiás Magyar Péter. Aki a terhes feleségét verdesi a falhoz...
csak úgy....
@Károly77: te egy született vagy csak fideszes elmebeteg?
m73
@Károly77: honnan tudod te barom? Ott voltál?
teuton
@Károly77: Aha... Kurvapecer drogos, aki a terhes feleseget megcsalja a titkarnöjevel es annak is csinal egy gyereket... Meg drogbarlangbol es kuplerajbol menteti ki magat a rendörseggel, a nemletezö mentelmi jogara hivatkozva... Ez a konzervativ erkölcs!!! Egyebkent pedig a "növerö"-t honnan veszed? Ugye nem akarsz te is egy feljelentest riszkirozni??? Mert a bukott miniszter ilyenröl nem beszelt, söt pont forditva, ö orditott es ütötte meg a ferjet... Na csak ennyit a tenyekröl...
jáger laszló
Ő is inkább Brüsszelt szereti,mert az kifizetőbb! csak ennyi
barétilag
J.L.
balos
A tompika a beeresztő kapukkal kirekesztette a szavahíhetők klubjából magát!Azóta pedig csak az agyrágó bogár haldoklik az üres telkén!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.