A zalai élménypark, amelynek építése több mint egymilliárd forintba került, indoklás nélkül zárta be kapuit, pont öt évvel azután, hogy Rogán Antal felavatta.

Rogán Antal hullámvasútra ült – és arról még mindíg nem sikerült leszállnia

Fotó: Rogán Antal a Zobori Élményparkban / Internet

A Zobori Élménypark közösségi oldalán egy bejelentés jelent meg, amely szerint a park végérvényesen lezárja kapuit. A bejelentés nem tér ki a bezárás okaira, ehelyett már egy bükfürdői létesítményt népszerűsít az oldal. A parkot 2019-ben fejlesztették 1 milliárd forintból, ekkor adták át az ország első fix telepítésű hullámvasútját.

Zobori Élménypark 2019-es teljes költségvetése 1,271 milliárd forint volt, amelyből 923 millió forint állami támogatást kapott a Magyar Turisztikai Ügynökségtől, amely Orbán Ráhelhez köthető és a Kisfaludy Turisztikai Fejlesztési Program keretében osztották szét. A Kisfaludy Program vissza nem térítendő  támogatásait nem nyilvános pályázati felhívásokon keresztül hirdették meg.

Élménypark átadásakor Rogán Antal fel is ült a hullámvasútra – és arról a mai napig nem sikerült leszállnia.

Forrás: blikk

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nessy
@lusta: Költői kérdések, bár jogosak! Az ÁSZ most az ellenzéki pártokkal van elfoglalva, ilyen lényegtelen dolgokkal nem érnek rá foglalkozni!
Yoda69
A lenyeg hogy 500 milliot sikeresen kiloptak a projektbol roggyant tonyoek, a tobbi meg nem szamit.
lusta
És a többi hasonló projekt 1. mennyibe fog nekünk fájni, 2. mikor fognakmegszónni, 3. ki a felelős ezekért az értelmetlen pénzszórásért?
Nessy
@lusta: Költői kérdések, bár jogosak! Az ÁSZ most az ellenzéki pártokkal van elfoglalva, ilyen lényegtelen dolgokkal nem érnek rá foglalkozni!
lusta
@Nessy: Ez így igaz. Függőhíd, lombkorona sétány, kilátó, tájvédelmi pihenő, kerékpárút, stb., stb., mind, mind elhanyagolható olyan pénzherdálással szemben,mint ellenzéki pártok, civil szervezetek finanszírozása.
CsipkeRózsa
Így folynak el a milliárdok a felesleges dolgokra!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.