Szerdától csak a benzin nagykereskedelmi ára változik: bruttó 2 forinttal emelkedik a literenkénti ár. Amennyiben eszkalálódik a konfliktus Izrael és Irán között, az olajárrobbanáshoz vezethet. 

Szerdától csak a benzin nagykereskedelmi ára változik: bruttó 2 forinttal emelkedik a literenkénti ár. A gázolaj árához most nem nyúltak – írja a holtankoljak.hu.

Itt az újabb áremelés a benzinkutakon: egyre több magyar teheti le az autót

Fotó: Facebook

Az olajárak hétfőn csökkenést mutatnak, miután a piaci szereplők mérsékelték a kockázati prémiumokat Irán Izrael elleni támadását követően – írja a penzcentrum.hu

Az ANZ Research elemzőinek megjegyzése szerint Izrael válasza fogja meghatárrozni a konfliktus további alakulását. Középtávon a geopolitikai instabilitás miatt minden kockázat felfelé mutat az olajárak tekintetében.

A hét közepén az alábbi átlagárakkal számolhatunk a hazai kutakon:

· 95-ös benzin: 643 Ft/liter

· Gázolaj: 653 Ft/liter

Forrás: Penzcentrum.hu, holtankoljak.hu

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
Amennyiben eszkalálódik a konfliktus Izrael és Irán között, az olajárrobbanáshoz vezethet.
Magyarországon egészen bizonyosan.
Sztyepospista
Nem rossz taktika... Úgy 2-3 forintonkénti emelgetés. Én tankolok, bocs, CSÖPÖGTETEK 25 litert egy alkalommal. Az emelés legyen ezek alapján75 ft. Egy db kifli ára. Kifizetem. OK. De holnap megint ennyivel fog drágulni, és holnapután is. A hónap végére már cirka 20 ft- os lesz az emelkedés. Igy megyünk szépen ELŐRE, mert Magyarország csak előre megy, nem hátra.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.