Bruttó 2 forinttal drágul szerdán a benzin literenkénti átlagára, a dízel üzemanyagé nem fog változni. Ezzel az emeléssel elérjük a történelmi rekordnak számító benzin átlagár szintet, ami 2012 tavaszán volt ilyen magasan – írja a holtankoljak.hu oldalra hivatkozva a hvg.hu.

Pénztárcagyilkos: a benzinár ismét eléri a 2012-es történelmi csúcsot

Fotó: pixabay.com

Az átlagárak az alábbiak szerint alakulnak július 21-től:

95-ös benzin: 453 Ft/liter

Gázolaj: 447 Ft/liter

A forint egyelőre nem tudott erősödni a dollárral szemben, így arra nem volt reális esély, hogy az üzemanyagárak lefele induljanak – teszi hozzá az oldal. Egy dollár jelenleg 304–305 forint, ami 2 százalékos gyengülést jelent a múlt hét elejéhez képest.

Forrás: hvg.hu

Címlapkép: pixabay.com

3 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Néro
Siker Siker és Siker van mindenhol ! Gonosz Prüsszel legyőzve mindenki megmentve vírustól anyagi csődtől vidám emojis plakátok az utcákon ... Hurrá ! Egyébként azajótetveshuhaanyátokatfitymák.
Namely
Aki nem tudja megvenni a benzint, az ne járjon kocsival, mert akkor az a számára luxus.

"A forint egyelőre nem tudott erősödni a dollárral szemben, így arra nem volt reális esély, hogy az üzemanyagárak lefele induljanak – teszi hozzá az oldal. Egy dollár jelenleg 304–305 forint, ami 2 százalékos gyengülést jelent a múlt hét elejéhez képest."
A forint 8%-kal erősödött 12/31/2020 óta a dollárral szemben, és jelenleg a középtávú lefelé tartó trend felső vonalánál van.
HVG=hiteltelen, elfogult foskazal.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.