Zalatnay a Mandiner érdeklődésére elmondta, számára a zene mellett semmi sem szentebb, mint a család és az emberi összetartozás, éppen ezért tartja felháborítónak, hogy Magyar épp anyák napjára tervez tüntetést.

A kebleinél is nagyobb Zalatnay felháborodása – Az Anyák Napját hagyják békén a politikusok

Fotó: Zalatnay Sarolta Facebook-oldala

Zalatnay Saroltát felháborítja, hogy Magyar Péter május 5-én, anyák napján tartja a következő nagygyűlését. Az énekesnő felszólítja Magyart, hogy ezt a napot hagyja meg az anyák iránti tisztelet napjának és ne keverje bele a politikát.

Anyaként különösen felháborítónak tartom, hogy Magyar Péter úgy döntött, hogy megzavarja az anyák tiszteletére szánt napot. Az a döntése, hogy anyák napján tüntetést tart, nemcsak az anyák iránti tisztelet hiányát mutatja, hanem aláássa a család egységének fontosságát is. Ünnepeink legyenek szentek, mentesek a politikától. Miközben Magyar Péter a magyar értékekről beszél és Petőfi Sándort idézi, nyilvánvaló, hogy tettei ellentmondanak ennek az érzésnek

- nyilatkozta az énekesnő.

Cini szeretné, ha mások is csatlakoznának hozzá, magánemberek, civil szervezetek és együtt rábírnák Magyart, hogy változtassa meg az újabb demonstráció időpontját:

Gondolja újra az érintett napot, és mutasson tiszteletet a minket, nőket összekötő hagyományok iránt. Legyen az anyák napja az ünneplés és a megbecsülés napja! Itt az ideje, hogy elismerje és tisztelje ezt, politikai hovatartozástól függetlenül!

Forrás: mandiner.hu

32 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Levendula
Én ANYA vagyok és helyénvalónak tartom dr Magyar Péter "döntését", ami az Anyák napján való tüntetést illeti...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Méhes
@Maccska: ki mondta,hogy kötelező menni? aki akar megy aki nem marad neked mindegy is ennyi
Yoda69
Cini, ezzel most ongolt lottel. Tudjuk hogy a pedosok rendesen kitomtek penzzel, mint a tobbi idejet mult es levitezlett celebet is. Azonban az anyak nagyobbik resze azt szeretne, ha veget erne a pedofilia uralma Magyarorszagon.
Havanagi
Egy igaz anya nem hőbörög (pláne nem pénzért),hanem kiáll a gyermeke jövőjéért.Ezt teszi egy ANYA akkor is,ha nem ő szülte a gyermeket,de tudja mire van szüksége a gyermekének: szabad,kulturált,művelt,igazságos jóléti társadalomra.Tarts inkább önkontrollt: megfelelsz-e ennek?És csak utána szólalj meg,ha van még megszólalási kényszered, anya!!!
Nyírfa
@Havanagi: 13.56

Szívemből szóltál! :)
túszulejtettország
Persze hogy a művésznő fújja a passzátszelet a fidesznek.Anno 10 millát kapott a Kasler minisztériumátol koncert túrnéra.
A koncert nem tudom megtörtént-e, de "stop soros stop gyúrcsány " kampányon sikeresen részt vett.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.