Erősíthetik a kormánykommunikációt a történtek.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Peller Anikó
Na mi van szarosék, nem tetszik az illiberális döntés??

Jobb lenne most kivételesen a liberális elnök véleménye? Mert most tik álltatok a fasz rossz végén? Mégiscsak a liberalizmus lenne a jobb a betegliberialista pistáknak?

Elemző úr kapjál a fejedhez, de ha kevés eszed van és a szakadék szélén állsz akkor toldd meg egy lépéssel.
RonaGyuri
A szájkaratéhoz nem kell muníció

adalék Orbán elfoglalom Brüsszelt akciójához, pontosabban annak reakcióihoz

Még pontosabban ahhoz, hogy a „megfegyelmezésre váró város” nem kér az európai szélsőjobboldalhoz tartozó politikusok randalírozásából.
Brüsszeli öngól – ezzel a címmel közölt rövid véleményt a brüsszeli eseményekről Nagy Attila Tibor. Hozzátéve, hogy: „Ennél jobb muníciót nem is kaphatott volna most a magyar kormány a »Brüsszellel« szembeni küzdelmében”! Ami elég nagy marhaság, mert Orbánnak nem kell muníció az ellenségei ellen.
Azonban van itt egy igazán pikáns részlet is.
A híradások szerint egy az MCC Brüsszeli irodája által szervezett paláverről van/volt szó. A legutóbbi hírekben viszont: „Az Európai Konzervatívok és Reformerek frakciójának rendezvényé” –ről van szó.
Amihez igencsak érdekes adalék, hogy sem Orbánnak, sem pedig Fabrice Legger-nek (értsd a pártjaiknak) nincs köze a pártcsaládhoz!!! =))
Pusztai
hogy mé undorodom a "elemzőktől" nem is tudom!
ja megvan!
az egyik csoport amék annak a csürhének a szemszögéből akik fizetik, minden fasságot, gazemberséget megmagyaráz.
egyil legártalmasabb bélféreg gyülekezet minden csürhe közôtt.
RonaGyuri
@RonaGyuri: Ma ez a kép tényleg sokat, sőt mindent

s a felhozott példa még erre is rátett

A derék fő-CÖFKA nem a NAV vizsgálattal foglakozik, hanem Orbánt ragozza „Vélemény
Nem állunk meg Schwechatnál A szuverenista erőknek teljesen új európai szövetségi rendszert kell majd létrehozniuk. Fricz Tamás” című irkodmányában.
Már az sem semmi, hogy ehhez
cdn.magyarnemzet.hu/2024/04/8T37uZ9wd7NtG9gGzY0b19Zsdp8TX9_VY0JQXQVv5AA/fill/1347/758/no/1/aHR0cHM6Ly9jbXNjZG4uYXBwLmNvbnRlbnQucHJpdmF0ZS9jb250ZW50LzIwYTI4NTkyOTgyYTQ2MTc5ZjNkOTgzYjA2MjQyMTBh.jpg
kép járult. De még ennél is mókásabb abbéli vélekedése, hogy: (a vétóval való zsarolás eszközét védve): „Nyilván abból indulunk ki, hogy sikerülni fog, mint ahogyan a labdarúgó Eb-re is úgy megyünk ki, hogy legalább a csoportunkból továbbjutunk, és hogy az azt követő olimpián minél több aranyérmet szerzünk.”!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.