Az ellenzéktől vehet el helyeket.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

8 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Béla333
Az, hogy MP az ellenzéktől venne el helyeket, az csak merő kitaláció, riogatás.
Múltkor egy vitaműsorban mondták, hogy a kiábrándult maffia hívő először a bizonytalanok táborát szaporítja, Magyar megjelenését követően meg a bizonytalanok száma jelentős csökkenésnek indult.
Tehát, jó eséllyel MP a korábbi maffia szavazókat tudta megszólítani!
Pusztai
@Béla333: régóta ezt gondolom én is.
Nyírfa
@Pusztai: 11.20

Nagyon kiábrándult vagyok. A szemem láttára ismétlődik meg '89. Akkor a feltételek nélküli Nyugat-imádat, most a Magyar-csapda alakítja a közhangulatot, és az ellenzéknek nincs érdemi válasza, a szavazóknak pedig immunrendszere, hogy ellenálljon a látszatnak.
Mint a dominóelv, úgy dolgozik az önsorsrontás.
kereső
A 24.hu cikke az Euroactiv-ra hivatkozik, ez a cég viszont az uniós országok közvéleménykutató cégek méréseit közli...Magyarországon a Nézőpont végzett mostanság ilyen felmérést, más közvéleménykutató még nem. Jogos, is, hiszen a kampány április 14.-én indult hivatalosan.
kereső
@Nyírfa: Vannak válaszok, csak azok nem érnek el a "független" ujságok portáljaira...Bármennyire is berzenkedik valaki a közösségi portálok ellen, most ott lehet a legjobban tájékozódni, különböző véleményeket megismerni ma Magyarországon. DE, hha valakit érdekel MP véleménye az unióról- és ebben Magyarország szerepéről, annak tényleg tudom ajánlani a die presse minapi interjúját, vagy Mattyasovszki Brigitta erről készült összefoglalóját...megpróbálok linket hozni, ha érdekel.
Nyírfa
@kereső: 11.59

Persze, érdekel, köszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.