Orbán Viktor Brüsszelből jelentkezett egy győzelmi poszttal.

A brüsszeli rendőrség kedden blokád alá vette a NatCont, a Nemzeti Konzervativizmus Konferenciát, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök is részt vett. Orbán Viktor szerint ez olyan, mint a nyolcvanas éves évek végén Magyarországon, ahol a szabadság és az elnyomás erői viaskodtak egymással.

Örülünk, hogy még szabad beszélni Brüsszelben

– tette hozzá.

A rendezvényt csak a harmadik kiszemelt helyszínen tudták elkezdeni, de a keddi első napon rendőrök érkeztek egy polgármesteri tiltó határozattal. A beszédeket végül folytathatták, de új érkezőket nem engedtek be, és a döntést keddre bíróság függesztette fel, így zavartalanul megtarthatták a második napi programot.

Orbán egy győzelmi posztot is közzétett közösségi oldalán, miután mégsem maradt el a konferencia. 

Minket a kommunisták sem tudtak betiltani, és a brüsszeli bürokraták sem fognak!

– írta a Facebook-oldalán Orbán Viktor a brüsszeli NatCon konferenciáról.

A miniszterelnök szerint a NATCON betiltása, majd később a döntés felfüggesztése olyan, mintha a nyolcvanas évek végén lennénk Magyarországon, amikor a „szabadság erői, meg az elnyomás erői viaskodnak egymással”. 

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

rücsü41
Szerintem ami Belgiumba történt az nem Orbán Viktor győzelme , hanem az belgiumi demokratikus rendszeré, egy jogállamé, ami képes volt korrigálni egy helytelen önkormányzati döntést, és még egy véres szájú Orbán Viktornak is megadta a szólásszabadság és a vélemény nyilvánítás szabadságának a jogát, mert z jog szerintük minden embert megillet álláspontja nélkül.Tessék mondani ez a mi szabad társadalmi rendszerünk mikor korrigálta a kormánynak, vagy önkormányzatnak a szólásszabadság , a vélemény nyilvánítás szabadsága elleni döntéseit,Soha nem volt ilyen döntése a magyar kormánynak, s ezért lepődött meg OV a belgák döntésén, mert ilyen lépést ő még nem csinált egész életében, pedig ebben a diktatórikus rendszerben nap mint nap intézkedhetett volna.Orbán !Láttad ?Így működik a jogállam!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Pálinkás Pál
@Maccska: nofene, ideilleszted a " kossuth-díjas seggnyaló köcsög " nótáját...?..azt mi köze a cikkhez...
Pálinkás Pál
nos...az unió ismét megmutatta nekem hogy életképtelen...bírói döntéssel engedték a náci hablatyot, a demokrácia nevében...ahelyet hogy takarítóbrigáddal rövidre zárták volna...ezzel csak lovat adnak a puhos alá,...mivel gyáva féreg, ha kezdenének " eltűnni.., lebetegedni " az emberei, rögtön észbe kapna...de amíg egy szaros bírói papírral gyűlöletbeszédet lehet tartani, addig ne sírjatok, hogy terjed a szélsőjobb...egy " baleset " megkönnyítette volna sokmillió magyar életét...
simmering73
Orbán Viktor győzelmét ünnepli miközben "Pokoli megszorítások jönnek: a június 9-e után érkező Orbán-csomag mértéke minimum 1600 milliárd forint lesz"
nezelodo
Emlékeztetni kellene a nindzsánkat a rajta esett nagy sérelem okán, hogy mit műveltetett a hazai, jogosan tüntető fiatalokkal szemben a rendőreivel, akikkel korábban migránsokra vadásztatott, aztán azokat meg szélnek eresztette, a magyargyűlölő szlovák puszipajtása győzelme érdekében.
Horizont
Ez nem orbán győzelme de biztos voltam benne, hogy így fogják előadni.
Meglovagolják. Ha már orbán lovat úgyse tud.
A kerületi polgármester aggódott de aztán rájöttek, hogy a betiltást ki fogják forgatni és hetekig ezen hörögnek majd. Belgium (is) jogállam. nekem eszembe jutott sok minden elsőre az amikor a diákokat lefújták, aztán a parlament kicsi zugába űzött újságírók esete vagy amikor a kormányinfóra szelektálják az újságírókat ki mehet be, amikor a "kihelyezett" üléseiket körbefóliázzák és buszokkal elzárják...tovább is van mondjam még???
És ez a hájas disznó győzelemről hörög???
Merre jársz koleszterin???

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.