A Magyar Nemzet cikke alapján.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Friss hír, hogy az úgynevezett Szuverenitásvédelmi Hivatal havi ötmillió forintért kitartott elnöke, Lánczi Tamás vizsgálatot indított velem kapcsolatban, külföldi befolyásolási kísérlet miatt.
Kedves Tomi
Örülök, hogy megdolgozol a pénzedért. Javaslom, hogy a Fideszt is keresd meg, akár az Állami Számvevőszék elnökével (havi 6,5 millió forint) közösen és érdeklődjetek náluk, hogy évente hány milliárd forintot költenek 2015 óta az amerikai kampányguruknál, a gyűlölet propaganda mestereinél, illetve, hogy Orbán Viktor hogyan avatkozik be magyar adófizetői milliárdokkal szinte az összes balkáni választásba, de még a franciába is.
Várom a hívásodat MP
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
KisTehen
@kereső: te vagy eltévedve baszod ... a cikk is írja, hogy ez csak egy politikai állásfoglalás az EP-től ... semmi következménye nincs
KisTehen
@kereső: az EU-ban is megvannak a hatalmi ágak szétválasztása ... az EP-nek nem ez a feladata ...

úgy is fogalmazhatnék, hogy az EP próbál túlterjeszkedni a neki szánt hatáskörén ... vagyis az EP próbál törvénytelenül játszani
kereső
@KisTehen: 07:43 Tudod a különbséget az "állásfoglalás" és a "határozat" között? Persze nektek mindegy, még a saját törvényeiteket- a gránit szilárdfságúval az élen, azt is magasról és nagyivben...itt egyetlen törvény létezik, orbán.
Béla333
"Magyar Péter, aki bármilyen közösségimédiás posztra perceken belül reagál, ezúttal sem aprózta el a választ

„Te Bohóc, most már börtönnel fenyegetsz? A Magyar (Pravda) Nemzetben megjelent újabb hazugság alapján? Ki vagy te, azonkívül, hogy havi ötmillió forintot kapsz a magyar adófizetőktől, amiből ilyen posztokra telik? Kit akarsz te pontosan bebörtönözni? A magyar népet? Édesapád büszke rád?”"
444.hu/2024/04/19/magyar-peter-lanczinak-te-bohoc-most-mar-bortonnel-fenyegetsz
KisTehen
@kereső: itt nincs különbség a kettő között ... mondom ... ez csak bohóckodás az EP részéről
KisTehen
@Béla333: a magyar embert akarja bebörtönözni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.