A Magyar Nemzet cikke alapján.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

45 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
Friss hír, hogy az úgynevezett Szuverenitásvédelmi Hivatal havi ötmillió forintért kitartott elnöke, Lánczi Tamás vizsgálatot indított velem kapcsolatban, külföldi befolyásolási kísérlet miatt.
Kedves Tomi
Örülök, hogy megdolgozol a pénzedért. Javaslom, hogy a Fideszt is keresd meg, akár az Állami Számvevőszék elnökével (havi 6,5 millió forint) közösen és érdeklődjetek náluk, hogy évente hány milliárd forintot költenek 2015 óta az amerikai kampányguruknál, a gyűlölet propaganda mestereinél, illetve, hogy Orbán Viktor hogyan avatkozik be magyar adófizetői milliárdokkal szinte az összes balkáni választásba, de még a franciába is.
Várom a hívásodat MP
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Béla333
"„Szemben a Magyar Nemzet ma megjelent hazug állításával, sem a Datadat Professional Kft., sem a korábbi Datadat GmbH jogutódja nem áll üzleti kapcsolatban sem Magyar Péterrel, sem pedig más, hozzá kapcsolható párttal vagy egyesülettel. Minden más ezzel ellentétes állítás hazugság. Társaságainkat a propagandasajtó nem kereste ezen téves információ közlése előtt“ – idézte Szigetvári Viktort, a Datadat ügyvezetőjét a 24.hu."

Az igazság nem érdekli a maffiát és a maffiózókat cca másfél hónappal a választások előtt. Majd 2 év múlva a bírósági perek végén az ítéálet kimondja, hogy már megint csak hazudtak a maffiózók, de akkor már el is felejtjük a 2024 júniusi választásokat.
balos
@Béla333: Ezek a nyilas ivadékok még arra sem tesznek,ha szembesítik őket,hogy föld forog a nap körül és a vezetőik tömeggyilkosok és a régiek ivadékai!Lásd a szutyok államfőt!
Billibácsi
Leszóltak a "független" hivatalnak, hogy ugorjon rá a témára! Már azon sem csodálkoznék ha a zöldségtermelők érdekképviselete is betámadna!
csak úgy....
"Friss hír, hogy az úgynevezett Szuverenitásvédelmi (
csak úgy....
Friss hír, hogy az úgynevezett Szuverenitásvédelmi (
csak úgy....
Friss hír, hogy az úgynevezett Szuverenitásvédelmi Hivatal havi ötmillió forintért kitartott elnöke, Lánczi Tamás vizsgálatot indított velem kapcsolatban, külföldi befolyásolási kísérlet miatt.
Kedves Tomi
Örülök, hogy megdolgozol a pénzedért. Javaslom, hogy a Fideszt is keresd meg, akár az Állami Számvevőszék elnökével (havi 6,5 millió forint) közösen és érdeklődjetek náluk, hogy évente hány milliárd forintot költenek 2015 óta az amerikai kampányguruknál, a gyűlölet propaganda mestereinél, illetve, hogy Orbán Viktor hogyan avatkozik be magyar adófizetői milliárdokkal szinte az összes balkáni választásba, de még a franciába is.
Várom a hívásodat MP
Pusztai
belekeverték Bajnait, Datadatot, tőle kap pénzt Magyar.
Bajnai már vagy 9 pert nyert, jogerősen is, ezeket a bélférgeket nem zavarja hogy ítélet van.
a magyar történelem legkártékonyabb, aljasabb gazemberei vannak hatalmon egy egy cezaro és kleptomániás pszihopatával az élen.
Nessy
Mégy egy fenemód kormány független színtársulat, akik csak és kizárólag ellenzéki pártokat, politikusokat "vizsgálnak"! 1952 ÁVH, 2024 SZVH.
csak úgy....
@Maccska: kuss gyogyi macsska nincs moslék!
Pusztai
anno fellegit bukása után a geczi 100 milla usd-vel kikuldte Kaliforniába, szervezzen a fidesz mellé lobbicsoprtokat.
ez a balfasz ellenzék képtelen bármire emlékezni?
Őrnagy
@Maccska: Nem hülye, csak Sorosbérköcsög szarházi seggfejként kénytelen eljátszani az ostoba tudatlan naív liberálist!
Pusztai
@Pusztai: ullác Magyar is emx, - csak nem pontosítja amit írtam, hogy usába közpénz milliardokat vittek ki, beavatkozási céllal.
Pusztai
@Pusztai: ja lemaradt Magyar posztja, íme:

"A politikus a közösségi oldalán Lánczi Tamásnak üzenve reagált a vizsgálat hírére.

„Kedves Tomi, örülök, hogy megdolgozol a pénzedért. Javaslom, hogy a Fideszt is keresd meg, akár az Állami Számvevőszék elnökével (havi 6,5 millió forint) közösen, és érdeklődjetek náluk, hogy évente hány milliárd forintot költenek 2015 óta az amerikai kampányguruknál, a gyűlöletpropaganda mestereinél, illetve, hogy Orbán Viktor hogyan avatkozik be magyar adófizetői milliárdokkal szinte az összes balkáni választásba, de még a franciába is. Várom a hívásodat, MP” – írta.

kiemelem:
-évente hány milliárd forintot költenek 2015 óta az amerikai kampányguruknál, a gyűlöletpropaganda mestereinél
:
viccesvigságok
bizonyiték olyan mint itt a guruló dollárok avagy h tényak dokumentumok mellékelve ja addig nincs bilincs max bilibe lehet nyulni, nem kell mindenben mumust látni azUsában sem mert keleten is bőven akad kiegyenlitik egymást ezért csak a szájkarate ami látványos. kerülik ott is a konfliktust.
Clavigo
@Maccska: alike véletlen volt,,te agyatlan.
szegfue
@Maccska:16:36 @Nessy: csak a véleményét irta le, amihez joga van, ahogy Neked is. Érthetetlen, hogy miért nem elégedsz meg azzal, hogy leirod a Te véleményedet és miért kell bármilyen ocsmányságot még hozzátenned? Azt gondolod, hogy ezzel "nyomatékot" adsz a gondolatodnak? Hát nem. Ezzel csak Magadat minősited. Hidd el nem kell sok energia ahhoz, hogy normálisan szóljál olyanhoz, aki Téged nem bánt.
KisTehen
ner pétertől vissza kell venni a 14 évig kapott ner pénzt
Őrnagy
@Pusztai Gyagyás: Magyar Péter és Te összekeveritek a szezont a faszotokkal! Magyarországon egyetlen törvény se tiltja hogy az állami intézetek kölföldön bármilyen (Magyarország geopolitikai érdekeit segítő) tevékenységet végezzenek. Ha ezzel egy Magyarországon kívüli országnak bármilyen baja van, akkor az az ő felelősségük, hogy az érintett tevékenységet megtiltsák!
A legtöbb független ország viszont tiltja a saját országuk választásiba való beavatkozást külföldi finanszírozás formályában! Ha valakit egy külföldi hatalom pénzel, hogy azzal beavatkozzon a magyar választások tisztaságába, és bevásárolja a saját érdekeit a győztes párt tevékenységébe egy külföldi érdek megvalósítására a Magyar érdekre hátrányosan, az nálunk is bűncselekmény és az ilyen bűncselekmény törvényi megítélésében semmilyen enyhítő körülményt nem jelenthet az ócska védekezésetek, hogy a magyar hatóságok mit tesznek külföldön, vagy mit nem!

Nem tudom sikerül e felfognod Gyagyás, hogy mekkora barmok vagytok mind a ketten?
KisTehen
@kereső: .

“hetes cikkes” eljárásban a tagállamoknak el kellene jutniuk a következő lépcsőig, azaz ajánlások megfogalmazásáig, és ki kellene mondaniuk, hogy Magyarország súlyosan és tartósan megsértette-e az uniós értékeket. Ehhez négyötödös többség kellene az első ágban járó eljárásban, amelynek a második részében, egyhangú döntés után lehetne szó bizonyos uniós jogok megvonásáról.

nyasgem libsik
Menőmanó
Azt is vizsgálja ki a gittegylet, amikor orbán a külföldi aki beavatkozik más országok szuverenitásába a mimagyarok pénzéből.
Pusztai
@kereső: ezen már elejétől kuncogok.
ez olyan mint a Pápa fasza.
Clavigo
@KisTehen: múúú- uuu-úúú... ( te barom )
Őrnagy
@Menőmanó Gyagyás: Neked is szól Gyagyás, amit @Őrnagy: 18.07 kommentemben @Pusztai Gyagyás:-nak írtam!
Pusztai
@Menőmanó: Fideszfasztölteléknek ilyet ne írj, nem érti.
KisTehen
libsik ... a 4/5-ös és 5/5-ös fékeket pont miattatok vezették be :)
kereső
@Pusztai:Kuncogjál...ezen törvény alapján inditottak vizsgálatot az összefogás pártjai ellen, ennek lett következménye a sok milliós büntetés- és még hátra van a java.
Nem mellesleg, az EB és az ET hogyan fogja megitélni az EP választás eredményeit a fenti határozat tükrében. Az unióban egy olyan ország küldöttei/választott képviselői lesznek ott, amelyek nem szabad és nem tisztességes választáson lettek megválasztva. Ezt a "dilemmát", hogyan fogja megoldani az eu-s mandátumvizsgáló ?? Mit szólnak ehhez a másik 26 tagállam ep képviselői, és a tagállamok vezetői- különösen annak fényében , hogy ez az ország fogja betölteni az elnöki tisztet a következő félévben. És mit szólnak hozzá, hogy ezen képviselők fogják megválasztani az eu következő intézményi tagjait?
KisTehen
@kereső: és ezt majd pont ti fogjátok megállapítani, mi?
KisTehen
@kereső: egy parlament szavaz arról, hogy egy ország megsért-e bármilyen uniós jogszabályt ... na elmentek a faszba
Őrnagy
@KisTehen: Ezek a Gyagyás libkányok arra hivatkoznak, hogy a magyar állami szervek mit csinálnak külföldön (ami a magyar törvények szerint nem tilos), de észre se veszik, hogy ezzel kvázi bevallották (még csak nem is tudják cáfolni, és nem is akarják), hogy az ellenzéki polittikai szervezetek és most a cikk kapcsán ez leginkámm Magyar Péter politikai tevékenységét érinti, hogy a magyar választókra tartozó választásokba tiltott módon elfogadtak kölföldről érkező kampánypénzeket, ami nálunk (és még sok demokráciában, így az USA-ban is) Bizony TILOS és büntetendő tevékenység!

Normálisak ezek?
csak úgy....
kemény cuccal lövethetik fideszék a híveiket... :)
kereső
@KisTehen: @KisTehen: Menj a susnyásba boci...utoljára irom le. Egy klub tagjai vagyunk..amely klubban minden tagra azonos szabályok vonatkoznak. ha egy tag megszegi-és súlyosan megsérti a szabályokat, akkor klub tagjainak joga van ahhoz, hogy a renitenst akár a jogaitól is megfosszák. Téged úgy neveltek, és kergettek otthon az asztal körül, mert hogy neked - a különlegesnek, csak jogai vannak.és nagy ivben x@rhatsz az családi asztalra, csak azért, mert neked úgy tetszik?
KisTehen
@kereső: a klubbnak van egy szerve, aminek az a feladata, hogy vizsgálja, hogy a klub tagjai betartják-e klub szabályait

EZ NEM AZ EURÓPA PARLAMENT
kereső
@KisTehen: DE! El vagy tévedve a legelőn boci. Az EP-nek joga és kötelessége amit tesz. Nem Magyarország parlamentjéről van szó, amely magasról nagy ivben tesz a törvényi kötelezettségei betartására. ...ezért akár fel is lehet oszlatni, hiszen törvénytelün, nem a törvényi előirások szeront múködik.
kereső
@kereső: "hiszen törvénytelün, nem a törvényi előirások szeront múködik"-------hiszen törvénytelenül, nem a törvényi előirások szerint működik...folyamatos "alkotmány/alaptörvény" sértésben van..
szegfue
@Maccska: 18:31 Az az érzésem, hogy Te "elbújsz" a hazafiasság mögé... aki Neked ellentmond, az már M.o ellensége. Pedig ezzel csak álcázol valami "gyengeségedet"... Tudod általában a Hozzád hasonló "vaddisznóknak", baromi nagy a lelke, de nem akarják, hogy ezt mások észrevegyék, ezért minden esetben "támadnak".
KisTehen
@kereső: te vagy eltévedve baszod ... a cikk is írja, hogy ez csak egy politikai állásfoglalás az EP-től ... semmi következménye nincs
KisTehen
@kereső: az EU-ban is megvannak a hatalmi ágak szétválasztása ... az EP-nek nem ez a feladata ...

úgy is fogalmazhatnék, hogy az EP próbál túlterjeszkedni a neki szánt hatáskörén ... vagyis az EP próbál törvénytelenül játszani
kereső
@KisTehen: 07:43 Tudod a különbséget az "állásfoglalás" és a "határozat" között? Persze nektek mindegy, még a saját törvényeiteket- a gránit szilárdfságúval az élen, azt is magasról és nagyivben...itt egyetlen törvény létezik, orbán.
Béla333
"Magyar Péter, aki bármilyen közösségimédiás posztra perceken belül reagál, ezúttal sem aprózta el a választ

„Te Bohóc, most már börtönnel fenyegetsz? A Magyar (Pravda) Nemzetben megjelent újabb hazugság alapján? Ki vagy te, azonkívül, hogy havi ötmillió forintot kapsz a magyar adófizetőktől, amiből ilyen posztokra telik? Kit akarsz te pontosan bebörtönözni? A magyar népet? Édesapád büszke rád?”"
444.hu/2024/04/19/magyar-peter-lanczinak-te-bohoc-most-mar-bortonnel-fenyegetsz
KisTehen
@kereső: itt nincs különbség a kettő között ... mondom ... ez csak bohóckodás az EP részéről
KisTehen
@Béla333: a magyar embert akarja bebörtönözni :)

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.