A hét bármely napján, és a nap bármely órájában igazoltathatják a személyzetet és a pácienseket.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Dr. Proktor
Lassan kötelezik a társasházakat is BM alkalmazott házmesterek tartására?
Qqberci
Elképzelem, amint Sintár Pándor emberei igazoltatják az intenzív őrzőben lévőket...
rücsü41
Ha egy revizor megjelenik a kórházba, akárhol, a rendelőkben vagy a betegeknél, akkor eltűnik a több mint 110 milliárdos hiány?Ugyan már, egy revizor nem varázsló!A megrendelt szolgáltatásokat mai szabály szerint mindenkinek ki kell fizetni, még az államnak is , és az lenne a jó, ha a megrendelt szolgáltatások árával a kórházak rendelkeznének és nem az állam fizetne akkor amikor akar, illetve akkor amikor pénze meg van a vásárolt dolgok ellenértékének a kifizetésére!Micsoda példával jár elől az állam a törvények betartásában, pedig hogy is esküdött a doktorminiszterelnök úr?"A törvényeket betartom és betartatom"!És mit csinál ma Orbán elnök úr?Nap mint nap törvényt szeg, mert nem fizeti ki a "boltból" elvitt árú ellenértékét, és évek hosszú sora óta ezt csinálhatja , lehet hogy az országban nem egyedül, hogy az igénybe vett szolgáltatásokért és az elvitt árúért nem fizet!Kovács 12 Jánost, ha egy boltba nem fizet lefogják a bolt rendészei, elvezettetik a rendőrökkel, akik a tolvajt eiitéltetik a bíróságon.Mitől különb ez az Orbán Viktor e tekintetben Kovács 12 Jánostól, hogy ő milliárdokat nem fizet ki , őt nem fogják le a rendészek és nem indít a rendőrség lopásért vagy csalásért büntető eljárást és máig büntetlen előéletű e vonatkozásban egészen biztos Orbán Viktor, pedig a törvények betartására ő nyilvánosan felesküdött, és a törvényben nincs benne hogy a miniszterelnöknek nem kell az elvitt árúért fizetni!
Nyírfa
Ugye, csak egy térdcsapkodós vígjátékot rendeznek a magyar egészségügyről.
Clavigo
bazdki..." itt mindenki hülye ? itt ??? Mindenki !!!
izéke
a revizor mivel nem jogosult elkérni a beteg személyijét,bekaphatja. rendőr,vagy közteres is lesz velük? pintér már ennyire bekattant? a pártján belüli lopásokkal bezzeg milyen elnéző...a sajátjairól nem is szólva

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.