A Fidesz-KDNP EP listavezetője szokása szerint üzent Magyar Péternek, majd előjött egy fura párhuzammal: Brüsszel lett az új Moszkva.

Deutsch Tamás, a Fidesz-KDNP EP-listavezetője szinte már álmából felkeltve is a jó reggelt helyett a brüsszeli, háborúpárti diktátorokat szidja. A kormánypártok kampánynyitóján azonban egy új elem is bekerült a mondandójába, ami igencsak homofóbra sikeredett:

a jelenlegi uniós vezetők azt akarják, hogy „genderérzékenyítő kommandók szabadon csatangolhassanak az óvodákban”.

Aztán rögtön gyurcsányozott is egy kicsit a miheztartás véget.

Deutsch Ennyi Tamás szerint a brüsszeli fémkapuknál besípol a diktafon és a csatos nadrágszíj

Deutsch a szokásos lózungokat mondta el a kampánynyitón    Fotó: Facebook/Deutsch Tamás

A NatCon kongresszuson történtekkel kapcsolatban arról beszélt, hogy csak bolsevik diktatúrákban csináltak olyat, amit az elmúlt napokban Brüsszelben, egy békés konferenciát akartak erőszakkal, jogtipró módon, kordonok mögé szorítani. Deutsch Tamás szerint még jó hogy nem lövettek, és nem bilincsben vitték el a konferencia résztvevőit.

Brüsszel lett az új Moszkva – jelentette ki a politikus.

Azt mondta: nyilvánvalóvá vált, hogy miért akarták betiltani a konferenciát, azért mert a békéről beszélnek és azonnali béketárgyalásokat akarnak, míg a brüsszeli hatalmaskodók háborút akarnak, akár világháborút is.

Pár gondolat erejéig az ellenzékre is pazarolt néhány percet Deutsch, ám újat nem, csak a régi nótát fújta. A magyar dollárbaloldal a magyar csapat ellen játszik, a csapatkapitány Gyurcsány Ferenc, elől játszik „a mamlasz Karácsony”, középen Márki-Zay; Cseh, Donáth, Ujhelyi, mindannyian balszélsők, a kispadon Alex Soros ül, a pénztárban az apja.

Majd jött az igazi ellenfél, aki nem más, mint Magyar Péter. A Talpra Magyarok alapítója a tartalékból lépett elő, Deutsch szerint ő a dollárbaloldal magyar hangja, az ő történetét is Gyurcsány írja: Anna, Peti, Gergő a címe, tehát Donáth, Magyar és Karácsony.

Magyar Péternek azt üzente,

a slim fit zakó belső zsebébe tett diktafon, meg az öv fémcsatja élesen besípolnak a brüsszeli fémkapuknál.

Ennyi!

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
Te barom drogos állat a saját beléptető kapuidról csacsogj ami szétrohadt egy raktárban miután a közpénzből kifizették. Azt hiszed felejtünk??? Nem!!!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telegdilaci
@Horizont: Arról bezzeg hallgat hány milliárd közpénzt dobott ki a használhatatlan beléptető kapura ez a kártékony rossz hajléktalan kinézetű drogos
Horizont
@Feller_Peti: A balfaszka te vagy, vagyis szélsőjobbosfaszka. Na találtál egy be sem bizonyított "lopást" a másik oldalon és azon hörögsz??? Képes vagy? A másik oldalon meg minden úgy jó ahogy van? Kicsi csíra nőjjél már fel, tisztísd ki az erkölcsöd, mosd ki a csipát a szemedből, a fülzsírt a füledből, aztán pampogj.
Peller Anikó
@Horizont: Nem cél, hogy okos legyen, csak fel kell mondania a leckét.
teuton
@Feller_Peti: Tanulj meg olvasni egybites analfabeta birka! EN es a többi politikailag jozan gondolkodasu a hozzad hasonlokra szarik... Egyebkent meg ki a szar vagy, hogy te osztogatod a magyarsagot? Ja, benne van a kerdesben a valasz: egy szar...
Feller_Peti
@teuton: És te ki vagy, hogy megmondod a magyar vérű magyarságnak, magyar embereknek, hogy ki ki lehet??
Feller_Peti
Miközben eladtad a hazádat, Sorosnak, és hasonló külföldi idegen érdekeknek!

HAZAÁRULÓ BALLIBERÁLIS BALFASZ. Semmi több nem vagy.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.

További ajánlatok