A Fidesz udvari publicistája úgy véli, ideje végképp eldöntenünk, hogy tényleg akarunk-e mai nyugati és európai ország lenni.

Ahogy azt a Fidesz vezetői bejelentették, tényleg mindent és mindenkit bevetnek a győzelem érdekében. Orbán, Szijjártó, Deutsch és Menczer után rögvest megérkezett Bayer is, aki nem kevesebbet vett fel, hogy

ideje lenne elgondolkodni arról, hogy tényleg a mai Nyugathoz akarunk-e tartozni.

A Magyar Nemzetben megjelent írását úgy kezdi: „a szuverenitás mérgezett kifejezés Európában, mondta Szent-Iványi István – és igaza van. Miért éppen a szuverenitás ne lenne mérgezett kifejezés Európában?” Majd azonnal belecsap a lecsóba, és a Karmelitából kiadott ukáz alapján máris genderezni, háborúpártizni kezd.

Berobbant Bayer Zsolt is a kampányba – Máris szembeszáll a sátánnal

Bayer már-már az EU elhagyására bíztat     Fotó: MTI

Szerinte a mai Nyugat számára mérgezett vagy inkább toxikus a maszkulinitás, vagyis a férfiasság, toxikus a nőiesség, a hazaszeretet, a nemzet, a határ és a határvédelem, toxikus a heteroszexualitás, a hagyomány, a nép és a népművészet. Ezeket úgy kell hívni woke nyelven, hogy „völkisch”, és illik hozzá borzongani –, toxikus a régi mese és minden klasszikus, toxikus a magzatvédelem – nemi identitásból már van százötvenféle, toxikusból is kell lennie ugyanennyinek.

Majd némi pikírtséggel megmutatja, hogy alakítják át Európa jelenlegi genderpárti vezetői Vörösmarty Mihály Szózatának örökbecsű sorait

„Szabadság! itten hordozák / Véres zászlóidat, / S elhulltanak legjobbjaink / A hosszu harc alatt.”

Pfúj, mennyire toxikus ez, micsoda mérgezett szuverenitás.

Szabadság! Itten hordozák / Szivárványidat, / S nőnek öltöztek legjobbjaink / A hosszú harc alatt… Na, így jó. Így woke. Így rendben van.

Bayer Zsolt úgy gondolja, a nemzeti identitás elvétele a végéhez közeledik, globalizáció, „sokszínűség”, a világ összenyitása szinte befejezett folyamat, ehhez csak néhány ellenállót kell legyőzni.

„Nekünk pedig ideje végképp eldöntenünk, hogy akarunk-e igazi, mai nyugati és európai ország lenni. Vagy szembeszállunk a sátánnal.”

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

csak úgy....
kocsis máté csaja is kinyitotta a mocskos pofáját végre?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
szitafotó
Bayer sosem volt normális ,most meg pláne nem az! Csak mocskolódni tud nem tanul a sok per vesztésből!
Billibácsi
Zsolti nem tud szembeszállni a sátánnal, mert ő maga a sátán!
rücsü41
Miután Orbán egy autoriter vezető, majdnem diktátor, én diktátorral nem szeretnék a szabad Nyugathoz és és az Európai Unióhoz tartozni, mert ahogy ő kegyelmessége,Orbán V. mondogatta ő csak a acél botokat rakosgatja az EU kerekének küllői közzé, és egy ilyen országnak nem az európaiak között a helye, hanem a folyton harcolni akaró iszlamisták között, és hiába hirdeti magáról a a mi kis zsebdiktátorunk, hogy Ő a béke barátja ,Bagarja, amikor állandóan ellentétekre építi politiokáját!Ezt a szöveget már ismerjük, amikor még az 1950-es években és még később is a békeharcot folytattuk úgy hogy a béketáábor állandóan le akarta győzni a rothadó kapitalizmust!Mi lett a harc vége, hogy a szocialista tábor feltette a kezét és bevonult a minket nagyon megelőző rothadó nyugat hoz, gondolom, hogy azért hogy belülről bomlassza az ő társadalmukat.Uraim a kísérlet sikertelen maradt legalább is részünkről ,mert mi ugyan nem fejlődtünk annyit amennyit más volt szocialista országok, mi csak ugyan úgy tengetjük szaros kis életünket mint azelőtt!A fejlődés nem a mi pályánk, csak azoké akik ténylegesen rendszert váltottak amikor ott hagyták maguk mögött az átkos szocialista rendszert!Nálunk a múmiák tovább élnek és a rendszer lényegében nem változott semmit!Uram -bátyám világot alakítottunk ki, a szegény az még szegényebb a semmittevő meg még gazdagabb lett, s ebből a körből kiszabadulni már képtelenség, nincs lehetőség a társadalmi felemelkedésre a teljesítmény alapján, mert mindent a középszerűek uralnak, és ebből nem nagyon engednek!!Egyszóval ugyan úgy tekintgetünk Párizs felé ahogy azt Ady Endre tette, ugyan azt a rokonok korrupciós világát éljük mint amiről Mikszáth Kálmán a Rokonok című regényében irt!Milyen társadalmi fejlődésen ment keresztül ez az ország az előbb említett írók után?Legfeljebb finomodtak a módszerek , de azok nem szűntek meg.
Nessy
@Nyírfa: Bayer a Sárkányölő Szent György lovagnak képzeli magát. Rá kell hagyni! Legyen hite szer9nt, ahogy mondod!
balos
@Billibácsi: Azért 1 trágya dombit ördögnek neveznék!Még a szar is elkerüli,mert nem bírja a szagát!
Ezodabasz
@Maccska: Kimondani kevés, a szó elszáll...Ki az aki segget csinál a szájából immár 14 éve?
Csak nem 0rbán? Neked lehet hogy toxikus itt minden, ami normális. Semmi sincs kőbe vésve, de remélem vannak még alapvető emberi erkölcsi értékek.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.