Orbán Viktor a teljes budapesti Fidesz legénységét lecseréli a helyhatósági választások előtt, így Szentkirályi Alexandra egy sokkal fiatalabb csapattal vághat neki a választásoknak.

A Szabad Európa több, egymástól független forrásra hivatkozva azt állítja, hogy a lista első három helyét Szentkirályi Alexandra főpolgármester-jelölt, Sára Botond VIII. kerületi és Böröcz László I. kerületi polgármesterjelölt foglalja el. A lap értesülései szerint a Fidesz az állomány fiatalításában látja a budapesti megújulást, így rajtuk kívül eddig kevésbé ismert, feltörekvő nevekkel – a Fidelitasból vagy kerületi külsős bizottsági posztokról – töltik fel a fennmaradó helyeket.

Orbán Viktor a saját embereinek sem kegyelmez – Szinte lefejezi a fővárosi Fideszt

A budapesti fideszes sorcsere még a fővárosi frakcióvezető Wintermantel Zsoltot sem kíméli

Ugyan pontos lista még nincs, de felmerült Gyurákovics Andrea, ifjabb Takaró Mihály, Radics Béla, Szarvas Attila, Szilágyi Demeter és Dudás Zoltán neve. Még a Fidesz jelenleg regnáló polgármesterei is kicsúsztak az első húszból, a fővárosi frakcióvezetővel, Wintermantel Zsolttal együtt.

A Szabad Európa cikkében emlékeztetett arra, hogy Orbán Viktor a 2014-es önkormányzati választások előtt öt választókerületi elnököt is lecserélt, mert úgy látta, hogy a Fidesz nem áll elég jól ezeken a helyeken. A változás egyik előszelének számíthat az is, hogy Láng Zsoltot pár nappal ezelőtt Szentkirályi Alexandra váltotta a budapesti szervezet élén.

14 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
rücsü41
Orbán az új képviselőjelölteket a fővárosban összehívta, letetette az esküt velük, és megígérte hogy ha a FIDESZ újra nem nyer Budapesten, akkor ez a fejük elvételével jár!Ezek után indult meg a harc a mandátumok megszerzéséért.Harc lesz ez a javából, sokak számára élet-halál harc!De ez nem baj! A baj az, hogy döglenek a nyulak, mondta Móriczka az egyik vicc csattanójában.
namihami
@Maccska: 10.54: De tényleg---ez lenne a ""választék""?
Komolyan mondod? Hiszen még a nevüket se lehetett eddig hallani! Vagy abban reménykedik, hogy ezeknek/től/ről (a többivel ellentétben) még nem jött korrupciós hír, ezért a ""dark horse"" talán bejöhet?
Cherry
Gondterhelt a zsiros cigány, érzi a vesztét a disznó, kapkod és tele a gatyája, büdös paraszt
Lepényleső
...ahogy ez elvárható minden diktátor esetében?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.