A 79 éves Vincze Géza most a Szolidaritás színeiben próbálkozik. "...pénteken kiderült, hiába nyerte meg Kovács Gergely, a Kétfarkú Kutya Párt elnöke (kiemelt képünkön) az előválasztást a Demokratikus Koalíció által is támogatott momentumos Farkas Csabát is megelőzve, a DK jelöltjei mégis elindulhatnak a Hegyvidéken. A konfliktus egyik oka az, hogy Kovács abban állapodott meg a Momentummal, hogy előválasztási győzelme esetén a 12 egyéni választókerületből 8-ban az MKKP állíthat jelöltet, a DK-nak és a Momentumnak csak 2–2 jut (a többi ellenzéki pártnak pedig egy sem), így azok kompenzációs listát sem tudnak majd állítani a XII. kerületben.

Forrás: 24.hu
Feltöltő: Béla333
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

2 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
DK-MSZP-Párbeszéd választási szövetség? 2026-ig?
Az szavazzon ezekre, akinek hat anyja van...!!!
Szemét banda!
Béla333
Ki kellene már végre jelenteni, hogy ez a DK-MSZP katyvasz aki a maffiával közösen uralják a magyar politikát csak azt szeretné, azért dolgoznak, hogy ők kerülhessenek pozícióba mind kormányon, mind ellenzékben.
Ha megjelenik valaki új (lásd Magyar, Momentum, vagy éppen a Kutyapárt!), akkor közös erővel igyekeznek ellehetetleníteni, bemocskolni, hogy nehogy komoly eredményt érhessen el olyan valaki, aki nem brancsbeli!
Ha ennyit nem vagyunk képesek átlátni, akkor újra és újra hülyeségeket fogunk ikszelni a választásokon!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.