Egy videó szerint, a jelenlegi polgármester, Dézsi Csaba András megbízásából költenek súlyos milliókat a város pénzéből Borkai lejáratására, ugyanakkor a korábbi városvezető nyilvánosságra hozta azt a jegyzőkönyvet, ami igazolja, hogy valóban 14 milliárd forinttal adta át a várost 2019-ben, és nem üres kasszával, mint azt Dézsi állítja.

A győri rendőrök elkapták azt a férfit, aki egy propagandakiadványt osztogatott, ami főleg Borkai Zsolt támadásáról szólt, aki köztudottan újra polgármester szeretne lenni. A kiadvány terjesztése ráadásul közpénzből történt, ami felháborodást váltott ki a lakosság körében. A férfi azt állította, hogy Dézsi Csaba András, jelenlegi polgármester utasítására cselekedett – számolt be minderről az acnews.hu.

Élesedik a kampány Győrben, már a rendőrség is beszállt – Közpénzből milliókat szór el a jelenlegi polgármester Borkai lejáratására

Fotó: Borkai Zsolt / Dézsi Csaba András / Internet

Az olimpiai bajnok korábbi polgármester, aki az előző választáson nagy többséggel nyert, de etikai okokból lemondott, most ismét jelölt. Ellenfelei ezt komoly fenyegetésnek látják, és noha a választás csak június 9-én lesz, és a kampány hivatalosan most kezdődött, Borkai Zsoltot már hónapok óta támadják a sajtóban.

Ezeket a kiadványokat minden hónap elején pontosan szétosztották Győrben. A lapok szakmailag jól megírtak és szerkesztettek, a címlapon rendszeresen megjelennek a Borkai Zsoltot bíráló cikkek. Az újságokat kéretlenül dobják be a lakások postaládáiba, osztogatják nyilvános helyeken, és bizony mindez jelentős költséggel jár.

Én azért dolgozom, hogy Győr június kilencedike után sokkal jobb hely legyen, mint most. Erre fordítom minden erőmet és időmet. A mocskolódást, a gyűlöletkeltést, a lejárató kampányt pedig meghagyom a politikai ellenfeleimnek.

- nyilatkozta Borkai Zsolt. Dézsit is keresték az ügyben, de nem vette fel a telefont, így nem kívánt nyilatkozni.

Az ügy tovább cifrázódik, ugyanis Borkai Zsolt érdekes bejegyzést tett közzé a minap közösségi oldalán, miben azt írta, hogy Dézsi miatt, már a rendőrök zaklatják őket:

A Dézsi-rezsim már annyira fél, hogy rendőrökkel akadályozzák aktivistáink és jelöltjeink aláírásgyűjtését!

Ma a Jereváni úton gyűjtöttük az aláírásokat, ahol rendőrök parancsot teljesítve akadályozták és zaklatták a Borkaival Közösen a Jövőnkért Egyesület aktivistáit!

Innen is üzenjük a rendőröknek, június 9-e után már nem kell ilyen kellemetlen parancsokat teljesíteniük!

Természetesen az üggyel kapcsolatban megtesszük a megfelelő intézkedéseket a helyi választási bizottságnál!

Dézsi Csaba Andrásék korábban többször mondták azt is, hogy Borkai lemondását követően nem volt pénz a város számláján, ám a volt polgármester mindezt cáfolta: nyilvánosságra hozta a jegyzőkönyvet, amely 2019-ben készült, amikor átadta a város vezetését. Ebben le van írva, hogy mennyi pénzt hagyott a város kasszájában. Ennek összege 14,2 milliárd forint volt.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Cherry
Ez nem számit mert ez a retkes fidesz, de egy napszemüveg miatt okádnak... patkány banda
csak úgy....
dözsöl a dézsi..., mond te kit választanál ? aki férekefél vagy aki nagy nyilvánosság elött veri a zasszonyt? - eléggé pocsék a fölhozatal..
human
Remélem Borkai nyer és Győr városának címerébe bele kerül egy kereszt, alatta egy jacht és egy kurva.
nezelodo
@Cherry: A csiszívós jachtozást kifelejtetted. Egy másik, kormányt bíráló fazont a nála talát 100 gr fű miatt rendesen megmázsálták, itt nem számít, és a csatornamászó bogyói miatt sem volt gond. A brüsszeli züllött képű se kerül képbe ilyesmiért. Az asszonyverés pedig kötelező jegy a fideszbe való belépéshez.
Horizont
Na Dézsi is megéri a pénzét, na de ezen jót röhögtem:
Borkaival Közösen a Jövőnkért Egyesület ??:DDDD

Szegény győriek, énekelhetik:
"Valakinek holnap át kell írni a régi meséket
Ó, mondd, te kit választanál ?
Valakinek holnap le kell mondani hivataláról
Mondd, te kit választanál?
Segítsetek, segítsetek"
hahahahahahahaha

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.