A válasz alapján nem tűnik úgy, mintha ezzel problémájuk lenne. Sőt.

Forrás: 24.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
és az ellenzék még mindig választásban gondolkodik...
izéke
@Pálinkás Pál: a kicsoda? van itt olyan? :))))
Pusztai
"A Gazpromnak Rácz szerint azért jó ez, mert Ukrajna 2022-es orosz lerohanása óta ki vannak tiltva gyakorlatilag az európai futballból, az UEFA és a német Schalke is felbontotta velük rég a szponzori szerződéseit. Egyedül a szerb Crvena Zvezdával van élő megállapodásuk. A Ferencváros támogatásával azonban egy uniós és NATO-tag országban kerülnének vissza az európai futballba. Rácz hozzáteszi, ezzel „mutathatnák, hogy lám, lám, a Gazprom elég ügyes ahhoz, hogy kihasználja egyes európaiak pénzéhségét”, és még a Fradit is meghívhatnák játszani Oroszországba.

Rácz nem érti, a Ferencvárosnak és Szijjártó Péter külügyminiszternek miért jó ez. Több csapdahelyzetet is említ, többek közt több országban ki fogják fütyülni a fradistákat, nem lesznek ukrán játékosai, akadhatnak „sportdiplomáciai bonyodalmak”, ráadásul a feszült magyar-ukrán viszonyon se segít majd mindez. Hozzátette, ráadásul a kormánysajtó csak arról beszél, az orosz pénzből mennyit fejlődhet majd a Ferencváros, arról nem, honnan van a pénz."

Tegnap azonnal írtam: Lajtán túl ki fogják fütyülni, ha egyáltalán beengedik a fradit.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.