Varga Mihály világossá tette a kormány álláspontját.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
"Varga Mihály: Felkészültünk arra, hogy megtervezzük az Európai Unió költségvetését"

Jaj Istenem...!! Ha úgy tervezitek meg, ahogy a magyar költségvetést szoktátok, akkor bár csak fél évig lesz itt az elnökség, mégis sikerülni fog csődbe vinni az Uniót!
Miért nem valljátok már be, hogy fogalmatok sincs, hogyan kell egy költségvetést összeállítani?!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Álmodik a nyomor. Kizárt dolog, hogy az unió a Csutkány maffiára bízza a költségvetést.
rücsü41
Olyan alapossággal mint a miénket amelyet havonta korrigálnak?Ilyen költségvetést akarsz Varga Mihály az EU-nak? Orbán Viktor meg gondol egyet este és reggelre átcsoportosítja az egész költségvetést!A rendszeres módosítások ellenére sem sikerült még egyetlen számot sem eltalálni Varga miniszter úrnak és Orbán úrnak, és olyan költségvetést amely ugyan törvény , de akkor szegik meg amikor úri kedvük úgy tartja könnyű csinálni, semmi felelőssége nincs a kormánynak és Orbán Viktornak aki a rendkívüli helyzet miatt mindenért felelősséget vállalt az Országgyűlésben.Nem hiszem hogy egy ilyen költségvetésre az EU-nak szüksége van!
kereső
Édes jóIstenem! Ti? Amikor egy ország költségvetését sem tudjátok megtervezni? Mire fel ez a nagykabát mihály? Ha van esze a másik 26 tagállamnak, akkor titeket messzire elhajt a "kockás papir" közeléből, mert fél év alatt úgy csődbe viszitek az uniót, hogy nem a Holdról, hanem a Jupiterről is látszani fog.
Nessy
Ez a jótét lélek teljesen megzakkant!
kereső
@Béla333: Ezek azt hiszik, hogy most majd megnyilik a mézesbödön, az euro ezermiliárdokkal-és rászabadithatják magukat...az ország legnagyobb szégyenére.
SÍva
Jesszus! Európa tönkre megy de legalább tele lesz hirdetésekkel amik fennen hirdetik, hogy ők mindent jól csináltak! Intelligens Lőrinc besöpri a zunió összes projektjét! Kiengedik a végrehajtó maffia fejét és az földrészt végrehajtják 300 %-os haszonnal ... Jó Isten, nem volt elég a Leyen a pfizeres, meg a többi akit nem érdekel az emberek sorsa csak a javaik?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.