Megérkeztek a friss adatok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@KisTehen: 19.11

Lemaradtak az idézőjelek, ha már lenyúltad a kommentemet, az a legkevesebb, hogy megjelölsz forrsáként.
Oké, tudom, a lopás nálatok olyan evidencia, mint a levegővétel, de én szeretem a tiszta játékot.
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
Nyírfa
No, mit állít a háborúpárti index?
Őrnagy
Úgy tűnik, hogy ami MZP-nek nem sikerült az MP-nek esetleg sikerülhet, leválthatja Soros pénzén az ellenzéket!
A fideszesek meg hátradölnek a foteljukban és kérik a kávéjukat. Nem fog az a sok kávé megártani?
Béla333
Akkor még kételkedik abban valaki, hogy ezek a közvéleménykutatónak hívott vélemény manipulátorok össze-vissza hazudoznak, azt mondják, amit a nekik fizető párt akar hallani!?
Homlokegyenest más-más számokat hozott a Závecz tegnap meg ez az Iránytű!!!
Béla333
Maffia 50 % - 33 %
DK-MSZP-Párbeszéd 10 % - 26 %
Tisza párt 26% - 14 %

Ekkora szórás nem létezik!
KisTehen
@Béla333: teljesen igazad van ... én se mondtam el nekik, hogy a fideszre fogok szavazni, amikor felhívtak

HAHAHA
KisTehen
"A válaszmegtagadók aránya 7 százalék"

ez vagyok én

HAHAHA
kereső
Ezek szerint visszanőtt a fideSS támogatottsága, a bizonytalanoké is nőtt : előző hónap 32%, most meg 37%.
Ki érti ezt???.
KisTehen
"A Tisza Párt jelenlegi szavazóinak fele (53 százaléka) volt az ellenzéki összefogás szavazója, 13–14 százalékuk a Fideszre szavazott, 3, illetve 4 százalékuk a Mi Hazánkra és a Kétfarkú Kutya Pártra, 14 százaléka nem szavazott"

nektek annyi :)
csak úgy....
magyar ko. - val fogja kicsapni a dagit, aminek a szele még ferkót is padlóra viszi! :)
kereső
Összefoglalva tehát, a TISZA Párt jelenlegi szavazóinak fele (53 százaléka) volt az ellenzéki összefogás szavazója, 13-14 százalékuk a Fideszre szavazott, 3, illetve 4 százalékuk a Mi Hazánkra és a Kétfarkú Kutya Pártra, 14 százaléka nem szavazott, 7 százaléka pedig nem emlékszik hogy kire, vagy arra, hogy szavazott-e; további 5 százalék nem árulta el az előző országgyűlési választáson leadott voksát.
kereső
@kereső: A Tisza leváltotta az ellenzéket, már csak a fideSS van hátra.
KisTehen
@kereső: a fidesz fogja leváltani ner péter
Béla333
@kereső: 18.50
Erősítsetek! Mocskoljátok MP-t, mert még a végén 2 hónap alatt több támogatót szerez, mint a pártod vagy 10 év alatt!
kereső
@Béla333: Nem "mocskoljuk"...jallgasd meg Vadait a tegnapi klub rádióban. Én sem "mocskolom"...mert nem tartom mocskolódásnak a tények leiratát, a kételyeim megfogalmazását... sőt a véleményem sem mocskolódó, ezt a privilégiumot meghagyom neked, a megfonosoknak, meg rogán múveknek.
Béla333
@kereső: 19.01
Valamikor 2017-18-ban kértelek titeket (DK-s fanatikusokat), hogy ne az LMP-t mocskoljátok csak azért, mert nem azt csinálják, amit a Feri elvárt tőlük, hiába.
2022-ben MZP-t próbáltam itt egy kicsit megvédeni a DK-sok felöl érkező sunyi támadásoktól, hiába.
Most kérlek, hogy MP-rel szembeni akár jogos kritikátokat halasszátok már el június 9 utánra.
Remélem most fogadókészebbek vagytok a kérésre, mint eddig!
És ezt nem magam miatt kértem/kérem, hanem hogy legyen végre esélye valakinek megrogyasztani ezt a mocskos maffiát! Pls!!!
KisTehen
@Béla333: .

Senkit ne zavarjon, hogy Magyar Péter sajtósa a saját testvére, aki ma is a NER kommunikációs alkalmazottja.

media1.hu/2024/04/23/magyar-peter-testvere-magyar-marton-tovabbra-is-dolgozik-a-ner-mediahalozatanak/
KisTehen
@Béla333: dékások felől érkező sunyi támadások ...

mzp egy az egyben lehazaárulózta dobrevet

HAHAHA
kereső
@Béla333: Nem halasztok semmit, ha más akar az halaszthat,ha akar Én 2022-ben, csak magamban húztam a számat...és mint mondtam nem fogok mocskolódni, ahogyan a DK vezetése sem. a hazugságok visszautalása nem mocskolódás- viszint továbbra sem fogom elhallgatni a tényeket, amelyeket mond...és ami arra utal, milyen irányba kiván haladni. Véleményem...a fideSS-t nem lehet megújitani, megtisztinai...nincs jó fideSS-es, és a NERT el kell pusztitani, mert a gazon nem nő csak vadvirág.
KisTehen
@kereső: méhlegelő az, nem vadvirág
kereső
@KisTehen: A méh meg igen hasznos állatka , azt akarod mondani? Mert a méh, az valóban az...a valódi méz az emberiség egyik legértékesebb tápláléka.
Béla333
@kereső: 19.16
" Nem halasztok semmit.."
Pedig szépen kértelek, de te csak a DK-ban tudsz gondolkodni.
Nos! Ha nincs béke, akkor nincs más hátra, mint hogy ezt a DK-MSZP-Párbeszéd szövetség igazi arcát megmutatni...
kereső
@Béla333: Tévedsz Béla, nem dk-ban gondolkodok, hanem a NER eltakaritásában, És mert még mindig nem vagyok meggyőzve, hogy MP is ebben gondolkodik, addig engedd meg nekem, hogy elmondjam a véleményemet. Megigérem, hogy ha tévedek, megkövetlek.
Béla333
@kereső: 19.29
".. nem dk-ban gondolkodok, hanem a NER eltakaritásában.."
Ha így lenne, akkor nem azt macerálnád, akinek a támogatása rohamosan növekszik, akinek napról-napra több esélye van akár egymagának is leváltani a maffiát. Azzal nem segítesz eltakarítani a NER-t, hogy próbálod most és ma befeketíteni MP-t és a pártját!
Na mindegy, hagyjuk!
kereső
@Béla333: Miért "macera" az igazság kimondása? Hallgassak, mert ti mindent feltételek nélkül elfogadtok és elhisztek? .Tényleg? 2010-ben a magyar társadalom mindent elhitt abból amit orbán előadott 2002-2010 között, és főleg azt, hogy kormányozni tudnak, és kolbászból lesz a kerités. A gyerekem 2010-ben órákat állt sorba, hogy "orbánra" szavazhasson...nem is próbáltam meggyőzni, mert nem is lehetett...2016 óta százszor kért bocsánatot, és verte a fejét a falba, hogy mit szabaditott az országra a szavazata. Azóta meg még inkább, én meg megbántam mint a kutya amely hatot kölykedzett, hogy meg sem próbáltam meggyőzni...nem lesz ez igy jó. Szóval hallgassak, és hallgasson mindenki, akinek esetleg még kételyei vannak?
Horizont
@kereső: Te kiben reménykedsz? Kiben bízol? Tényleg érdekelne.
KisTehen
@Horizont: most mondta, hogy reményvesztett
kereső
@Horizont: Nem reménykedek, hanem bizom abban a józan közösségben, amelyhez magamat is sorolom. Ne hidd,hogy ha úgy hozza az élet, hogy tisztességes megállapodás mentén - az elveim feladása nélkül lehetőség nyilik arra, hogy a NER-t eltakaritsa , no nem egy személy, hanem a társadalom nagy többsége. akkor tudni fogom, hogy mi a dolgom. De, nekem ennél egy kicsit több kell, mint amit most MP kinálni tud. Az egyszemélyes "messiásban" meg nem is hiszek.MZP is azt mondta, hogy Ő az egyedüli, aki le tudja váltani orbánt. Mondott ilyet valamikor vona gábor is...De, tényleg hiszek abban, hogy a társadalmi inga kilengése vissza is leng. Bár ez az iránytús felmérés, nem ezt mutatja, egyenlőre az ellenzéki térfél újra szeletelése látszik...az 50%, az meg több, mint a mult mérésekor volt. Ahhoz, hogy az álom valóra válljon...az egyéni körzetek 90%-át el kellene hozni, választáson. Na, ilyen mérési eredmények ismeretében ez nem megy...a fideSS szavazói orbán nárciszára is leszavaznának, ha szerepelne a szavazó lapon. Most ez a realitás...és nem kiábránditani akarlak, isten mentsen attól..., szóval reménykedj, hogy a monolit megmozduljon, mert bizony meg kell , a történelem ezt igazolja.Persze ez idő...
Nyírfa
@KisTehen: 19.11

Lemaradtak az idézőjelek, ha már lenyúltad a kommentemet, az a legkevesebb, hogy megjelölsz forrsáként.
Oké, tudom, a lopás nálatok olyan evidencia, mint a levegővétel, de én szeretem a tiszta játékot.
Horizont
@kereső: Oké várok az ingára, hogy visszalengjen, de közben várom hátha Magyar felrúgja ezt a hájas disznót.
Horizont
@Nyírfa: Ettől a tehéntől vagyok a legrosszabbul pedig van még egy pár barom társa itt, de ez a legundorítóbb szemét.
kereső
@Horizont: Egyedül nem megy...ugye tudod? Az "én" helyett több "mi" kell.Nyugi , nem sok kell már...persze, lehet , hogy a koleszterin meg a pia nyugtatóval hamarább elvégzi a dolgát.
kereső
@Horizont: Boci csak egy hasznosnak gondolt tehenke, nála sokkal rosszabb állapotú az obsitos, meg a négylábú dupla cs, ja és ki ne hagyjam "kishenceget". Úgy látom a megafonosok megunták, és elhúzták a csikot, bár lehet, hogy csak szoftver frissitésen vannak.
Horizont
@kereső: Van egy oldal az fb-n
"Marika néni" ezt írta:
T. Magyar Péter!
Nem mondom, egy kissé felfordult a világ errefelé amióta kiugrott a magyar nép utolsó vacsoráján felszolgált dobostortából.
Kérdéseim persze lennének, mert még mindig tökig vagyok dilemmákkal önnel kapcsolatban, az viszont tagadhatatlan, hogy felkorbácsolta ezt a nagy, nemzeti mocsarat, amelynek szélén egyféle áriát zengenek a varangyok oly hangosan, mintha az életük múlna ettől. Persze tudjuk, aki kibrekeg a szólamból, egy körből kimarad.
Amint mondtam, ön, egy rejtély a számomra, de úgy látom végre felrázta ezt az agóniába burkolózott népet, amihez őszintén gratulálok.
Csupán annyit kérek: Hogy ön, mint " utolsó szalmaszál ".. ne b@ssza át őket. Hozzáteszem: jelenleg, mindezt nem feltételezem..
özvegy Bartos Tivadarné.."
:DD
Horizont
@kereső: Persze mindegyik szar csak én a tehenkére vagyok a legjobban allergiás ezek szerint :DDD
Nyírfa
@Horizont: 20.10

Nem vitatkozom! :))
kereső
SAJNOS A HÁROM MEGHÍVOTT POLITIKUSBÓL CSAK EGY MÉLTATOTT MINKET VÁLASZRA! Ez is a magyarországi demokrácia fokmérője?
Amikor meghívtam április 15-én Dobrev Klárát, Karácsony Gergelyt és Magyar Pétert a Szabadság Körei független bázisközösségünk májusi találkozójára, sejtettem, hogy nem lesz egyszerű dolgom. Azóta rengeteg módon próbáltuk elérni azt a két politikust, akit azóta sajnos sem emailben, sem telefonon, sem sms-ben nem tudtunk rábírni arra, hogy legalább valamit reagáljon közösségünk kedves meghívására. Hármójuk közül csak egyedül Dobrev Klára csapata hívott vissza, kérdezett meg a részletekről és mutatott komoly szándékot arra, hogy el is jön a beszélgetésre. Persze ehhez partnerek is kellenének. Nem vitát hívtunk össze, hanem választópolgárokként hívtunk meg három olyan politikust a közösségünkbe, akik jelenleg markáns szerepet töltenek be a hazai ellenzéki térben. Mi abban hiszünk, hogy a tudatos polgárság része az a bátorság, hogy meghívjuk politikusainkat magunkhoz, hogy kérdezhessünk tőlük. És egyúttal teret is adunk számunkra ahhoz, hogy megmutassák magukat nekünk. S tesszük ezt úgy, hogy nem egy politikus saját közössége vagyunk, hanem egy független bázis.
Csodás érzés volt, hogy amikor a szűkebb csapattal – kb. 50 ember – a múlt héten készítettük elő a kérdéseket, láttam, hogy az egyik asztalnál ott ülnek Magyar Péter szimpatizánsai, a másiknál pedig a DK-sok és sok Karácsony támogató is. Meg még rengeteg egyéb szimpatizáns is: Kutyák, Momentum, Hadházy, Baranyi Krisztina, Pikó András stb. stb. És nem estek egymás torkának, amikor a másik megfogalmazott egy-egy kemény kérdést. Azt hiszem, hogy ezt jelenti a demokrácia. Amikor tudunk együtt normális emberi hangnemben arról beszélgetni, hogy milyennek szeretnénk látni Magyarországot és az ellenzéki politikát. Az például fontos lenne, hogy választott politikusaink ne ignoráljanak minket!
kereső
SAJNOS A HÁROM MEGHÍVOTT POLITIKUSBÓL CSAK EGY MÉLTATOTT MINKET VÁLASZRA! Ez is a magyarországi demokrácia fokmérője?
Nagyon örülünk annak, hogy létezik Magyarországon egy ilyen közösség – remélem rajtunk kívül máshol is van ilyesmi - , ahol együtt tanuljuk azt, mit jelent demokratának lenni.
Erre a kalandra hívjuk továbbra is politikusainkat is! Ha esetleg ennek a posztnak a kapcsán még kapunk visszajelzést Magyar Pétertől és/vagy Karácsony Gergelytől, azt nagyon megköszönjük! Ha nem, akkor folytatjuk a meghívásokat, ugyanis szerencsére vannak még jó páran a listán, akikre közösségünk kiváncsi.
Mi adunk lehetőséget.
kereső
@kereső: Bocsi lemaradt az aláirás: Perintfalvi Rita
kereső
@Horizont:20:17 Engem néha már-már szórakoztat...
kereső
@Horizont: 20:16 Igen, szoktam olvasni "Marika nénit", bár ezt a szösszenetét még nem láttam...köszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.