Megérkeztek a friss adatok.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

40 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Nyírfa
@KisTehen: 19.11

Lemaradtak az idézőjelek, ha már lenyúltad a kommentemet, az a legkevesebb, hogy megjelölsz forrsáként.
Oké, tudom, a lopás nálatok olyan evidencia, mint a levegővétel, de én szeretem a tiszta játékot.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@Horizont: 20.10

Nem vitatkozom! :))
kereső
SAJNOS A HÁROM MEGHÍVOTT POLITIKUSBÓL CSAK EGY MÉLTATOTT MINKET VÁLASZRA! Ez is a magyarországi demokrácia fokmérője?
Amikor meghívtam április 15-én Dobrev Klárát, Karácsony Gergelyt és Magyar Pétert a Szabadság Körei független bázisközösségünk májusi találkozójára, sejtettem, hogy nem lesz egyszerű dolgom. Azóta rengeteg módon próbáltuk elérni azt a két politikust, akit azóta sajnos sem emailben, sem telefonon, sem sms-ben nem tudtunk rábírni arra, hogy legalább valamit reagáljon közösségünk kedves meghívására. Hármójuk közül csak egyedül Dobrev Klára csapata hívott vissza, kérdezett meg a részletekről és mutatott komoly szándékot arra, hogy el is jön a beszélgetésre. Persze ehhez partnerek is kellenének. Nem vitát hívtunk össze, hanem választópolgárokként hívtunk meg három olyan politikust a közösségünkbe, akik jelenleg markáns szerepet töltenek be a hazai ellenzéki térben. Mi abban hiszünk, hogy a tudatos polgárság része az a bátorság, hogy meghívjuk politikusainkat magunkhoz, hogy kérdezhessünk tőlük. És egyúttal teret is adunk számunkra ahhoz, hogy megmutassák magukat nekünk. S tesszük ezt úgy, hogy nem egy politikus saját közössége vagyunk, hanem egy független bázis.
Csodás érzés volt, hogy amikor a szűkebb csapattal – kb. 50 ember – a múlt héten készítettük elő a kérdéseket, láttam, hogy az egyik asztalnál ott ülnek Magyar Péter szimpatizánsai, a másiknál pedig a DK-sok és sok Karácsony támogató is. Meg még rengeteg egyéb szimpatizáns is: Kutyák, Momentum, Hadházy, Baranyi Krisztina, Pikó András stb. stb. És nem estek egymás torkának, amikor a másik megfogalmazott egy-egy kemény kérdést. Azt hiszem, hogy ezt jelenti a demokrácia. Amikor tudunk együtt normális emberi hangnemben arról beszélgetni, hogy milyennek szeretnénk látni Magyarországot és az ellenzéki politikát. Az például fontos lenne, hogy választott politikusaink ne ignoráljanak minket!
kereső
SAJNOS A HÁROM MEGHÍVOTT POLITIKUSBÓL CSAK EGY MÉLTATOTT MINKET VÁLASZRA! Ez is a magyarországi demokrácia fokmérője?
Nagyon örülünk annak, hogy létezik Magyarországon egy ilyen közösség – remélem rajtunk kívül máshol is van ilyesmi - , ahol együtt tanuljuk azt, mit jelent demokratának lenni.
Erre a kalandra hívjuk továbbra is politikusainkat is! Ha esetleg ennek a posztnak a kapcsán még kapunk visszajelzést Magyar Pétertől és/vagy Karácsony Gergelytől, azt nagyon megköszönjük! Ha nem, akkor folytatjuk a meghívásokat, ugyanis szerencsére vannak még jó páran a listán, akikre közösségünk kiváncsi.
Mi adunk lehetőséget.
kereső
@kereső: Bocsi lemaradt az aláirás: Perintfalvi Rita
kereső
@Horizont:20:17 Engem néha már-már szórakoztat...
kereső
@Horizont: 20:16 Igen, szoktam olvasni "Marika nénit", bár ezt a szösszenetét még nem láttam...köszi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.