Internetes mém lett Szentkirályi Alexandrából és nem úgy, ahogy azt a Fidesz szerette volna.

Találékony a magyar! Villámgyorsan szembesítette az internet népe Szentkirályi Alexandrát azzal, hogy mit is mond. Visszanyalt a fagyi! Először Gyurcsányozott egy jót, mire megszületett egy Szentkirályi Alexandrát ábrázoló mém, melyen Változást Budapestnek 7 pontos terv lett a címe. Mind a hét pont arról szólt: Gyurcsány, Gyurcsány, Gyurcsány…

Ezután Orbán Viktorral találkozott. A miniszterelnök aláírta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlóívet, melyet Facebook oldalán meg is osztott. Ebben pikírten azt mondta: bukovári lesz Karácsony Gergelynek, majd megdicsérte Szentkirályi Alexandrát.

Beindult a mémgyár, Szentkirályi Alexandra adja hozzá az alapanyagot – A fagyi mindig visszanyal, mert találékony a magyar

Szentkirályi Alexandráról gyártják a mémeket

A mémgyárosok ezen felbuzdulva felkapták Szentkirályi videóját, melyben Karácsony Gergelyt oktatta ki arról, mit csináljon utána. Autót vezetett, angolul beszélt és becsavart egy villanykörtét.

A fotója alá azt írták: „Ja, Karácsonynak van öt kaszinója 2056-ig tartó koncesszióval? Ugye hogy nincs.”

- ezzel Szentkirályi férjére, Szalay-Bobroviczky Kristófra utaltak, aki gazdag üzletemberként budapesti kaszinóvállalkozásokkal büszkélkedhetett. Na, ezt nem tudja Karácsony utána csinálni, de ezzel persze nem büszkélkedik Alexandra.

Beindult a mémgyár, Szentkirályi Alexandra adja hozzá az alapanyagot – A fagyi mindig visszanyal, mert találékony a magyar

Szentkirályi Alexandráról készült Gyurcsányos mém

Az elhíresült interjú is megmozgatta az internet világának fantáziáját, amikor szinte minden kérdésre adott válaszának lényege az volt, hogy Gyurcsány... A mémgyárosok végzik a dolgukat, Szentkirályinak pedig visszanyal a fagyi!

17 hozzászólásarrow_drop_down_circle

fideszes gyökér
@Pegero: olyan arrogáns vagy...
te ilyen dagadtista vagy?
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@RonaGyuri: 6:22
Nincs is ennél fontosabb kis hazánkban.
m73
@Géza: nem unod magad csikari? A kurvaanyádat:-)
Dr. Proktor
@Károly77: Magyarország miniszterelnöke? Mindjárt kapsz a fejedre a fidesztől!
Magyarország "örökös" mini szterelnöke!
m73
@Károly77: csak úgy szólok, hogy egy barom vagy és az is maradsz:-)
simmering73
Orbán Viktor egészen fájdalmasan ócska videóban kampányol a magától is fájdalmasan ócska kampányt folytató Szentkirályi Alexandra támogatása céljából – vagyis csak feltételezem, hogy nem ellene kampányol, mert ha igen, akkor jól csinálja -, ránézésre három indulóból ötödik lesz a honvédelmi miniszter hites asszonykája. Szijjártó Péter kapott Kínában egy Szijjártó Péter babát – vagyis állítólag őt ábrázolja, szerintem nyomokban sem hasonlít -, lett új közvéleménykutatás, eszerint a TISZA Párt a második helyen áll jelenleg, ám nem veszélyezteti a Fidesz vezető helyét – mióta is létezik az a párt? Van már két hete? -, az Európai Parlamentnek változatlanul tele van a kiscipője a magyar kormánnyal, úgy néz ki, továbbra sem várható onnan pénz, ellenben indul három új kötelességszegési eljárás.
www.kolozsvaros.com/2024/04/25/ez-az-erkolcsi-szint-soha-nem-is-volt-mas/
Pegero
A brainstorming magyar péter műfaja!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.