Nem sok hiányzott – Jakab Péter pártja elbukott

Nem lesz 13 pártlista az EP-választáson. Jakab Péter ma a Facebookon bejelentette: pártja, a Nép Pártján nem vehet részt a június 9-i európai parlamenti választáson, mivel nem sikerült összegyűjteniük a szükséges számú ajánlást.

Dalban kérik a tiszabőieket, szavazzanak Bíró Zoltánra

Megkérünk minden tiszabőit, szavazzoon a Bíró Zoltánra, ő a leegjooooobb polgármester jelööööölt”– énekli a „Tiszabőre – Bíró Zoltán (Eljött megint a választási év) című számában a Döndi Duó és Roli.

Hoppá! „Magyar Péter style” a dresscode a debreceni tüntetésen

Magyar Péter Anyák napjára tervezett debreceni tüntetésére a Facebook-event szerint az ajánlott öltözet az esemény leírása szerint a „»Magyar Péter style« öltözet”.

Miközben az Orbán-kormány teleplakátolta Ursula von der Leyen arcával az országot, ő nagyon megdicsérté az unióhoz 20 éve csatlakozott Magyarországot

A magyar emberek erősebbé tették Európát, a magyarok pezsgő kultúrája és gazdasági dinamizmusa az egész európai uniót áthatja – jelentette ki az Európai Bizottság elnöke, Ursula von der Leyen Magyarország uniós csatlakozásának 20. évfordulója alkalmából.

Kövér László újra elszabadult: hernyókról beszélt egy gálavacsorán

Az országgyűlés házelnöke a CPAC gálavacsoráján mondott érdekes beszédet.

Donáth Anna kibukott Magyar Péter miatt: "Színre lépésével veszélyes magatartásminták szabadultak el az ellenzék világában"

A Momentum elnöke személy szerint örül annak, hogy Magyarnak sikerült ennyi embert aktivizálnia, utcára vinnie. Donáth szerint is elindult valami, és ez már önmagában nagy eredmény. Ugyanakkor ezzel nagy felelősség is jár – jelentette ki.

Folytatódhat a kormány egyeduralma: november 19-ig marad a háborús vészhelyzet

Gyakorlatilag négy éve rendkívüli jogrendben élünk, hiszen 2020-ban még a Covid miatt vezették be a járványügyi veszélyhelyzetet, amit 2022 májusában váltott fel a háborús vészhelyzet.

Dübörög a gazdaság – A teljes évre való hiányt már március végére hozta a kormány

Március végéig az államháztartás központi alrendszere 2321,4 milliárd forintos hiánnyal zárt, tette közzé a gyorsjelentést kedden a Pénzügyminisztérium.

Kiszelly Zoltán feltalálta a Fidesz-viaszt: Magyar Péter nem más, mint Márki-Zay reinkarnációja

A Századvég elemzője szerint Varga Judit exférje a remény hordozója az ellenzéki oldalon, de semmi újat nem tudott igazából mondani.

Magyar Péter olyan dolgot árul el ma, ami hetek óta lázban tartja a fél országot – Meglepetésvendégekkel is készül a szombat délutáni tüntetésére

Párttal, egyesülettel, pártalapítvánnyal és egy polgári körhöz hasonló ernyőszervezettel lépne be a politikába Magyar Péter.  Varga Judit ex férje szombaton végre elárulja tervezett pártjának nevét is. Részben. 

Fidesz elemzője a KDNP-ről: Semjénék önállóan indulva már régen eltűntek volna a hazai politika térképéről

„Azért azt tegyük hozzá, hogy ez a demokrácia szellemével igazán szembemegy. A demokratikus versengésnek pont az a célja, hogy azok a pártok kerüljenek döntéshozói pozícióba, akik rendelkeznek támogatottsággal.” 

Kalapáccsal verték véresre Navalnij egykori kabinetfőnökét

A közelmúltban elhunyt orosz ellenzéki politikus volt kabinetfőnökét litvániai otthona előtt, autójában támadták meg.

Minden ukrántól bocsánatot kért egy börtönre ítélt orosz újságíró

Hét év börtönre ítélte egy moszkvai bíróság a RusNews újságíróját az orosz hadseregről szóló „álhírek” terjesztése miatt, írja a Meduza. Roman Ivanov az utolsó szó jogán letérdelt, és az orosz hatalom nevében minden ukrán állampolgártól bocsánatot kért.