A régi rend összes politikai entitása valamiképp vesztese lesz a Tisza Párt előretörésének.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Dr. Proktor
Ne legyünk már naívak! A ruszkik biztonsági zónát akarnak maguk körül, ha pedig jó szovjet szokás szerint "rugalmasan kibővítik biztonsági határaikat" akkor egyre közelebb jönnek ezek a biztonsági zónák és lassan át is haladnának rajtunk ha nem támogatjuk az ukránokat!
Aki pedig békét akar, az csak egy újabb, ruszkik által be nem tartott békeszerződésben bízik, az lesz a nyolcadik, majd következik a sokadik.
Aki a ruszkikban bízik az elmebeteg...
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Dr. Proktor
@Maccska: ... és a budapesti szerződés, amit Putler írt alá és garantálta Ukrajna határait?
Szerinted az úgy megy hogy van kalapja - nincs kalapja? Ha az ukránok megkívánják Magyarország egy részét mert ruszkibarát a kormányunk akkor jöhetnek?
Dr. Proktor
@Maccska: Egy térkép, hátha tanulsz belőle valamicskét, csak ki kell nyitnod a szemed:
hu.wikipedia.org/wiki/Magyarorsz%C3%A1g_nemzetis%C3%A9gei
Ha esetleg színtévesztő lennél, kérj segítséget!
Pusztai
@Dr. Proktor: asse aárt tudni a magyar nacionalista jobboldalnak köszönhetjük a két világháborúban való részvételt és vereséget, veszteséget.
geci és bandája 90 után még kivonult a Parlamentből, mára melldöngetők.
Pálinkás Pál
@Dr. Proktor: dehogy magyar, macsek egy román cigány, aki magyarul is tud..
Dr. Proktor
@Pusztai: Azt már meg sem merem említeni, hogy Magyarország annó az általunk mélységesen elitélt Csau románosítási taktikát folytatta a környéken, csak akkor magyarosítottak!
Dédagyszüleimet Erdélybe vezényelték, nagyapámat katonaként, nagyanyámat postásként, rokonaikat vasutasként és közalkalmazottként...
Pusztai
És :
GLOBÁL
"Egyetlen rövid videó bemutatja, miért is van egyre nagyobb bajban az orosz haderő
Portfolio
2024. április 30. 08:39

Idősoros műholdképeket tett közzé egy, az orosz páncélos-tartalékokkal foglalkozó OSINT-elemző. A rövid felvétel kitűnően rámutat arra, hogy még Oroszország utánpótlása sem kimeríthetetlen.

Az alábbi felvétel a 6018. bázisról készült, és alig 10 másodperc alatt bemutatja, hogy az elhúzódó háború miatt hogyan, és milyen mértékben kényszerült az orosz haderő a páncélos-tartalékai reaktiválására."

www.portfolio.hu/global/20240430/egyetlen-rovid-video-bemutatja-miert-is-van-egyre-nagyobb-bajban-az-orosz-hadero-683447

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.