A magyar kormányfő Facebook-oldalán írt Robert Fico, szlovák miniszterelnököt ért lövés után. Orbán Viktor imádkozik a mielőbbi gyógyulásáért.

A magyar kormányfő a közösségi oldalán posztolt, miután Robert Ficot támadás érte és valaki meglőtte.

Orbán Viktor kiakadt a Ficot ért támadáson – ezt volt az első dolga

Orbán Viktor kiakadt a Robert Ficot ért támadáson/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Mélyen megdöbbentett a barátom, Robert Fico miniszterelnök elleni szörnyű támadás. Imádkozunk egészségéért és mielőbbi gyógyulásáért! Isten éltesse őt és hazáját”

- írta Orbán Viktor Facebook-oldalán – szúrta ki az infostart.hu.

Mint ismeretes, több lövés érte a Robert Ficót a szlovák kormány handlovai kihelyezett ülését követően egy köztéren. A Plus7Dní úgy tudja, hogy Ficót a mellkasán és gyomrán érték a lövések. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették.

Forrás: infostart.hu

37 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
orbán eddig se ment csak úgy emberek közé. Ezután meg pláne nem!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
dr. prédikátor
A mini utcai harcos nindzsa ezután talpig kevlár gatyában és páncélba fog kimerészkedni!!! Még a birkái közé se mer merészkedni!!!
Pusztai
A magyar médiát olvasva az utóbbi 10-14 évben, egészen elképesztő az a gyűlölet hullám ami a médiát ellepte.
Ennek eredete a 2002-es fideszbukásra vezethető vissza, amikor is a magyarok geczije kijelentette: HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN!
Azóta mindent megragadnak a seggében lévő médiások politikusok, hogy a fidesz ellenzékét a leggusztustalanabbul ócsárolják, hazudozzaank róluk.

Az a gyűlöletáradat amit a magyar miniszterelnököt körbe veszi, még Kádárékat sem övezte.
Kiharcolta magának a fideszmaffia, a magyar történelem leggyűlöltebb csoprtja bandája címet!
Itt is folyamatosan régóta várták már: mikor robban valaki és erőszakhoz nyúl személy szerint valmék felső vezető ellen.
simmering73
Tele lett a gatyája a streetfighternek. Már az első regnálása alatt se volt szimpi. Emlékeztek még Frei műsorára?
www.ipolyinfo.com/2022/06/07/a-video-ami-veget-vetett-frei-tamas-karrierjenek/
Toller Béla
Igaz. konteo, de elmegy ez is a többi között. Az a szlovák pasi eléggé oroszbarát volt ahhoz, hogy némi juttatások fejében merényeljen. Fico betett a nagy orosz atomerőműnek, igaz ? Nos orbán most hálaadó misét celebrál otthon, hogy ő nem ment bele az oroszok kiváltásába Pakson, valamelyik érzéke megóvta ettől...Ötödik hadoszlop ? Putty gátlásai ?
Nyírfa
@Toller Béla: 08.48

A felcsúti házikó a hatalmas arénával a küszöbön nagyon eldugott helyen van, egy orosz bérgyilkosnak könnyű dolga lenne. Orbán úgy belemászott a hatalmi játszmákba, hogy már elvesztette a fonalalat, azt sem tudja, a végét ki tartja a kezében. Egy menekülő útja van, az, ha Putyint megdöntik, és minden oroszok cárjának már nem lesz hatalma embereket kivégeztetni. Persze, kérdés, ki, milyen irányt képviselve ül majd a helyére.
Szerintem egy nyugatbarátibb kormány következik, hiszen érdekükben áll konszolidálni a kapcsolataikat Európával, az USA-val.
De akkor még ott van Kína, a törökök, az arabok...szóval, jól belemászott a birodalmi terveivel.
nemkati
@Nyírfa: 0rbán és a saját lábukon álló pereputtya nem bújdosna Felcsúton, inkább a hatvanpusztai birodalomban. Azt aztán nagyon védik. Pláne hogy Nárcisz kutya is őrzi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.