A magyar kormányfő Facebook-oldalán írt Robert Fico, szlovák miniszterelnököt ért lövés után. Orbán Viktor imádkozik a mielőbbi gyógyulásáért.

A magyar kormányfő a közösségi oldalán posztolt, miután Robert Ficot támadás érte és valaki meglőtte.

Orbán Viktor kiakadt a Ficot ért támadáson – ezt volt az első dolga

Orbán Viktor kiakadt a Robert Ficot ért támadáson/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Fischer Zoltán

„Mélyen megdöbbentett a barátom, Robert Fico miniszterelnök elleni szörnyű támadás. Imádkozunk egészségéért és mielőbbi gyógyulásáért! Isten éltesse őt és hazáját”

- írta Orbán Viktor Facebook-oldalán – szúrta ki az infostart.hu.

Mint ismeretes, több lövés érte a Robert Ficót a szlovák kormány handlovai kihelyezett ülését követően egy köztéren. A Plus7Dní úgy tudja, hogy Ficót a mellkasán és gyomrán érték a lövések. A feltételezett elkövetőt őrizetbe vették.

Forrás: infostart.hu

34 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
orbán eddig se ment csak úgy emberek közé. Ezután meg pláne nem!
Ez itt az összes hozzászólás. Kattintson, ha csak a legfrissebbeket olvasná!
jesz
Orbán lesz az első látogatója a kórházban...
Horizont
orbán eddig se ment csak úgy emberek közé. Ezután meg pláne nem!
Billibácsi
@Horizont: Dehogynem! Dupla golyóálló mellényben!
Eladott Ország
@Őrnagy: A horogkeresztény sunyi szélhámos testépítő ezúttal remélem elégedett volt a katonák testsúlyával, mert nem szereti a kövéreket (csak Kövér Köoteles Lacát), az a halála! „Nincs köztük kövér, az a halálom" Bekapcsolva hagyták Orbán mikrofonját. Csak idő kérdése és jöhet a fehér lovon egy törpe...
youtu.be/NI9M8n1Wa_o
A pártfőtitkár elvtárs olyan erős, hogy egyedül védi meg egész Európát. Ő maga mondta. És ő sohasem hazudik. Magyarország a legbiztonságosabb ország egy ilyen bűnöző tolvajbanda számára mint a fidesz-kndp, bárhol másutt már a fákon lengedeznének...
ceni
@Őrnagy: Ha valaki igazat ir az már biztos hogy csak az lehet amit Ön ír? Figyeljen ide még ki nem derűl hogy miért addig jó lenne ha nem vádaskodna.Röhelyes emberek vannak akik mindenért a libsiket okolják.
nemkati
@Őrnagy: Nem kell Fico ellen uszítani, minden ténykedése magáért beszél. Pláne az, hogy 0rbán a barátjának nevezi.

" baloldali populista. Irány – Szociáldemokrácia (SMER-SD) párt elnöke, mely a kormányzása alatt számos magyarellenes intézkedést hozott. A Smer kormányzása alatt számos magyarellenes, szlovákosító intézkedést vezettek be: betiltották a felvidéki magyarok számára a kettős állampolgárság lehetőségét, a szlovák nyelvtörvény módosításával jelentősen korlátozták a magyarok anyanyelvhasználatát, megerősítették a magyarok kollektív bűnösségét rögzítő Beneš-dekrétumokokat] a szlovákiai magyar iskolákban használt tankönyvekbe szlovákul kerültek be a helységnevek, emellett történelemhamisító állítások kerültek be a történelemtankönyvekbe.

Robert Fico kormánya az önkormányzatok finanszírozását úgy változtatta meg, hogy az egyes önkormányzatoknak jutó állami támogatás mértékét befolyásolja az adott település tengerszint feletti magassága. Szlovákiában a magyarok döntően az ország déli, nagyrészt alacsonyan fekvő területén élnek, míg a szlovákok jellemzően az északabbi, hegyvidéki területeken, így a magyar többségű települések jelentősen kisebb bevételre jogosultak a szlovák többségű településeknél."

Ilyen ember ellen ha valaki uszít, az mocskos libkány?
jáger laszló
A védőmellény ergo ezentúl kötelező viselet!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Horizont
@Őrnagy: 16:44
Hogy lehetsz ennyire hülye??? Még azt se tudja senki miért lőtt, de te már fixen tudod, barom húgyagyú gyagyás.
kaeni
Imádkozik és gyorsan rendelt még egy mellényt.
Atitom
@Őrnagy: Uszító hozzászólásaid neked vannak. Látszi, hogy a Fidesz rég átmosta az agyad. Inkább verd ki magadnak és úgy élvezz!
Horizont
Trombitás: "itt tart a háborúpárti globalisták gyűlölködése, senki sincs biztonságban. ez a céljuk."
Deák Danika: " Ma Európában a nyílt utcán lövik le a békepárti vezetőket"
Déri Stefi Megafonos: " NEM a gyűlöletre, NEM az erőszakra, NEM a globalista gyűlöletkeltésre."

Elmentem hányni.
Horizont
@Őrnagy: 17:24
Kiadták a központban a vezérelvet mit kell írnod??
Remélem önállóan szarni tudsz ha már írni nem!! hahahaha
sándorbence
ezaz a balos elnök aki korlátozta az ott élö magyarok nyelvhasználatát
és mást is nemérdekel mi van vele
Aki Én
@Őrnagy: ostoba, aljas, szarkeverő, buta suttyó vagy.
Ennyi!
human
Viktor!
Mikor eldöntötted hogy levàlthatatlanná teszed a rendszered tudhattad volna, hogy életed hátra lévő részében rettegve kell êlned. Retteghetsz, hogy belülről vagy kívülről akar-e valaki kicsinálni.

Kellemes rettegést kívánok életed hátralévő részében. Te választottad.
Toller Béla
@Őrnagy: Undorító vagy ! Veled egy háborúban biztosan hátulról végeznének. Vagy az ellenség, amikor menekülsz, vagy a tieid, amikor előre mennél...
Nyírfa
Milyen erőltetett, érzés nélküli, sematikus szöveg. Isten éltesse őt és a hazáját. Nem a születésnapjuk van, te szerencséltlen. Bár, nem bánnám, ha Fico, magához térve , más emberré válna.

Orbán, Orbán, olvasd, amit @human: írt, mert ott van az igazság.
Horizont
@Őrnagy: Húgyagyú gyagyáskám annyira icinyke picinyke pondró vagy egy senki.
rücsü41
Orbán megborzongott ,mert bele gondolt hogy Szlovákia nem messze van Budapesttől és ez az eset megtörténhetett volna nálunk is!Gondolom hogy szólt a TEK-eseknek hogy nézzék át a védelmi programot és korszerűsítsék azt!Most már a WC-re sem fog testőr nélkül kimenni, és csak olyanok közelíthetik meg akiket 100 méteres körzetben megmotoztak!
Philip Marlowe
Pénzcentrum: "Mély megdöbbenés: máris megszólalt Orbán Viktor a Robert Fico elleni merényletről"

Látjátok egy ilyen szomorú eset kapcsán lehet normális címet adni.

Mi az, hogy "kiakadt"?
Nyírfa
Mi lesz így a békésmeneteléssel, dühös vonulás lesz Vitya nélkül, akinek majd sürgős tanácskoznivalója támad?
Látod, Vityuska, senki nem sérthetetlen, nézz körül, amikor átmész az úttesten, nehogy éppen arra pöfögjön egy vaksi nyugdíjas. Nem kérdezem, milyen érzés volt embereket megöletni, de az biztos, hogy pocsék egy életed van.
Havanagi
@nemkati: Addig jár a korsó a kútra...
namihami
Anikó asszony főz neki húslevest és visz még egy kis kompótot is. Amit aztán, ott az àgy mellett, mindjárt meg is eszi a Főni!
Yoda69
Rendelt meg egy golyoallo mellenyt.
izéke
Ezek után plane megszűrik majd a közönségét,esetleg a szlovákiai helyzet miatt egy újabb vészhelyzeti intézkedés a gaz ellenzék ellen? Bár a szlovák merénylő is oroszbarát volt...
Pálinkás Pál
@Philip Marlowe: mi van fülöpke, isten barma, elakadt a szavad..?
dr. prédikátor
A mini utcai harcos nindzsa ezután talpig kevlár gatyában és páncélba fog kimerészkedni!!! Még a birkái közé se mer merészkedni!!!
Pusztai
A magyar médiát olvasva az utóbbi 10-14 évben, egészen elképesztő az a gyűlölet hullám ami a médiát ellepte.
Ennek eredete a 2002-es fideszbukásra vezethető vissza, amikor is a magyarok geczije kijelentette: HAZA NEM LEHET ELLENZÉKBEN!
Azóta mindent megragadnak a seggében lévő médiások politikusok, hogy a fidesz ellenzékét a leggusztustalanabbul ócsárolják, hazudozzaank róluk.

Az a gyűlöletáradat amit a magyar miniszterelnököt körbe veszi, még Kádárékat sem övezte.
Kiharcolta magának a fideszmaffia, a magyar történelem leggyűlöltebb csoprtja bandája címet!
Itt is folyamatosan régóta várták már: mikor robban valaki és erőszakhoz nyúl személy szerint valmék felső vezető ellen.
simmering73
Tele lett a gatyája a streetfighternek. Már az első regnálása alatt se volt szimpi. Emlékeztek még Frei műsorára?
www.ipolyinfo.com/2022/06/07/a-video-ami-veget-vetett-frei-tamas-karrierjenek/
Toller Béla
Igaz. konteo, de elmegy ez is a többi között. Az a szlovák pasi eléggé oroszbarát volt ahhoz, hogy némi juttatások fejében merényeljen. Fico betett a nagy orosz atomerőműnek, igaz ? Nos orbán most hálaadó misét celebrál otthon, hogy ő nem ment bele az oroszok kiváltásába Pakson, valamelyik érzéke megóvta ettől...Ötödik hadoszlop ? Putty gátlásai ?
Nyírfa
@Toller Béla: 08.48

A felcsúti házikó a hatalmas arénával a küszöbön nagyon eldugott helyen van, egy orosz bérgyilkosnak könnyű dolga lenne. Orbán úgy belemászott a hatalmi játszmákba, hogy már elvesztette a fonalalat, azt sem tudja, a végét ki tartja a kezében. Egy menekülő útja van, az, ha Putyint megdöntik, és minden oroszok cárjának már nem lesz hatalma embereket kivégeztetni. Persze, kérdés, ki, milyen irányt képviselve ül majd a helyére.
Szerintem egy nyugatbarátibb kormány következik, hiszen érdekükben áll konszolidálni a kapcsolataikat Európával, az USA-val.
De akkor még ott van Kína, a törökök, az arabok...szóval, jól belemászott a birodalmi terveivel.
nemkati
@Nyírfa: 0rbán és a saját lábukon álló pereputtya nem bújdosna Felcsúton, inkább a hatvanpusztai birodalomban. Azt aztán nagyon védik. Pláne hogy Nárcisz kutya is őrzi.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.