Vitázni viszont szívesen vitázna a DK-elnökével.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

namihami
A Gyurcsány se lenne boldog, ha miattad sz@rba kéne nyúlnia!
Neked a Kmalac a pacsipartner.
Nessy
@namihami: Ezt a jó asszonyt is elfelejtették jó modorra, kulturált viselkedésre nevelni kiskorában! Nem tud mást, mint mindenkiről megállapítani, hogy hülye, aki nem egy alomból való vele.
C_3PO
Ő sem akar veled! Nem is kell! Neked se vele!
RonaGyuri
Na jó persze az sem 100as, aki logikát keres a fityesz-propagandájában

S különösen nem a Párt üdvöskéje tetteiben és főleg arcpirítóan bornírt dumáiban

Még a derék index.hu is „rácsodálkozik”. Beszámolva arról, hogy Szentkirályi Alexandra, a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje a Blikk talk! legutóbbi vendégeként miket hordott össze.
Elsőbb kijelentette, hogy: „Én várnék egy olyan vitát, ahol Gyurcsány Ferenccel lehet beszélgetni, vitatkozni, mert azt gondolom, teljesen egyértelmű, hogy nem Karácsony Gergely az, aki ezt a várost vezeti. Lehet, hogy ő van a kirakatban, de egészen biztos, hogy mögötte Gyurcsány Ferenc áll”,
majd: „nagyon elege van Gyurcsány Ferencből, és bár ha találkoznának köszönne, de nem szívesen fogna vele kezet.”!!! =))
Nos ez a ő csak a Gyurcsánnyal vitatkozna duma nem új, de ebben a megvilágításban még durvább.
Bár az is igaz, hogy meg kell állapítanunk: igen az a kezet nem fogás, a matyar demokrácia undorító hungaricum-áinak egyik kiinduló csökevénye. Kezdve az „ezektől nem veszem át, mert akkor kezet kell velük fognom” hőseitől, a jellembajnok államfőig, aki nem fogott kezet a kitüntetettel! =))

Bocs egy kis plusz poénkodás: a cikk egyik ajánlója egy igencsak poénosnak szánt Lexi-skodást említ fel: „Szentkirályi Alexandra: Ha én leszek a főpolgármester, nem lesz több gyurcsányozás”.
Nem így hondilta, de van abban valami, hogy több mint 15év után – ha csak ígéretként is – még mindig vele riogatják a közt! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.