Meg fogjuk nyerni 2026-ban a választásokat, és nem kell senkivel sem koalíciót kötni! - írta közösségi oldalán a Tisza Párt alelnöke és európai parlamenti listavezetője. Magyar Péter szerint a magyar egy. Meggondolta magát: nem kötne koalíciót egy Orbán Viktor nélküli Fidesszel sem. Mitől változott meg a véleménye? Magyar Pétert, a Tisza Párt alelnökét somogyi túrájának záróestjén, Siófokon az országjárásról, a szervezetépítésről, a propagandáról és a hatalom személyiségtorzító hatásáról is kérdezte Gergely Márton és Hamvay Péter.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

19 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Na a maffia és a kék Fidesz vezetői elkezdhetnek nyugtató után kutatni a házi patikájukban...
Kimondta MP azt, amire nagyon sokan várnak, vártak és reménykedtek: olyan eredmény kell 2026-ban, hogy sem a maffia, sem a vele tettestárs DK-MSZP-Párbeszéddel ne kelljen semmiféle szövetséget kötni.
Amilyen tempóval növekszik a Tisza párt támogatottsága, bármi lehet...
És a Tisza párt abban a pillanatban elveszíti a támogatói jelentős részét, ha közösködni kezd akár O1G-vel, akár Gyurcsányékkal! Elemi érdeke, hogy ne koszolja össze magát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Menőmanó
Mivel a régi ellenzéknek esélye sincs,hogy leváltsa a maffiát, adni kell egy esélyt MP-nek. Lehet, hogy neki sem sikerül, de egy próbát megér. Bár ma is volt egy mondata a Momentummal kapcsolatban ami nagyon nem tetszett. De ennél az állott pocsolyánál már bármi csak jobb lehet.
sándorbence
picsán kel rugni a narancs éskék szerkos elvtársakat
soha többet nelássuk öket hahahaha
Nyírfa
@csak úgy...: 19.23

A helyén! :) És működik. :)
Nessy
@Őrnagy: Azaz, marad az egypárt rendszer. Vissza az ötvenes évekbe! A Moszkvai látogatások ma is rendben zajlanak,. Politikai tisztek helyett a hackerek jóvoltából kényelmesebb a digitális ellenőrzés és beavatkozás.
Nessy
@Őrnagy: Sok milliárdért a több százezer ellenőrizetlen levelezőtagozatos "bölcsességét" a pénz fogja meghatározni, mint eddig is. Hiszen nem kell vállalniuk a döntésük ódiumát!
Nessy
@Őrnagy: Legyen hite szerint. Szép álmokat, mosolygós reggelt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.