Meg fogjuk nyerni 2026-ban a választásokat, és nem kell senkivel sem koalíciót kötni! - írta közösségi oldalán a Tisza Párt alelnöke és európai parlamenti listavezetője. Magyar Péter szerint a magyar egy. Meggondolta magát: nem kötne koalíciót egy Orbán Viktor nélküli Fidesszel sem. Mitől változott meg a véleménye? Magyar Pétert, a Tisza Párt alelnökét somogyi túrájának záróestjén, Siófokon az országjárásról, a szervezetépítésről, a propagandáról és a hatalom személyiségtorzító hatásáról is kérdezte Gergely Márton és Hamvay Péter.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Béla333
Na a maffia és a kék Fidesz vezetői elkezdhetnek nyugtató után kutatni a házi patikájukban...
Kimondta MP azt, amire nagyon sokan várnak, vártak és reménykedtek: olyan eredmény kell 2026-ban, hogy sem a maffia, sem a vele tettestárs DK-MSZP-Párbeszéddel ne kelljen semmiféle szövetséget kötni.
Amilyen tempóval növekszik a Tisza párt támogatottsága, bármi lehet...
És a Tisza párt abban a pillanatban elveszíti a támogatói jelentős részét, ha közösködni kezd akár O1G-vel, akár Gyurcsányékkal! Elemi érdeke, hogy ne koszolja össze magát!
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Nyírfa
@csak úgy...: 19.23

A helyén! :) És működik. :)
Nessy
@Őrnagy: Azaz, marad az egypárt rendszer. Vissza az ötvenes évekbe! A Moszkvai látogatások ma is rendben zajlanak,. Politikai tisztek helyett a hackerek jóvoltából kényelmesebb a digitális ellenőrzés és beavatkozás.
Őrnagy
@Nessy: A múlt és az ötvenes évek sose térnek vissza, mert a világ folyamatosan átalakul, és mindig más lesz. Vagy visszaköltözünk a jurtákba, vagy haladunk a korral. De ha haladni akarunk a korral, akkor nem zárkózhatunk be a határaink közé, mert a mocskos nagyhatalmak akaratából túl kicsik vagyunk ahhoz, hogy lemondhassunk a külvilággal való hatékony gazdasági együttműködésről. A nagyhatalmak így vagy úgy megtalálják a módot, hogy ehhez, vagy ahhoz hozzáfárjenek. Az USA is lehallgattja az európai kormányok telefonvonalait (erre már bizonyíték is van), és bizonyára heckeretámadásokat is végrehajtanak. Ma már Moszkva sokkal kevesebb ügyünkbe szól bele, mint az USA Brüsszelen keresztül vagy direktben!
De ha te még mindig csak Moszkvától rettegsz, a te dolgod!
Rettegsz, nem rettegsz, amire az országnak szüksége van, Moszkvától olcsobb megszerezni (energiahordozókat és nyersanyagokat), mint az USA-tól. Ez a realitás. Magyarországnak nem érdeke rángatni az orosz medve bajszát, ahogy ezt az buta ukránokra ráeröltették, pedig nekik se volt érdekük.
Ami az egypárt rendszert illeti, Kína megmutatta, hogy működik a kapitalista dinamikus gazdaságfejlesztés egypárt rendszeri sajátosságok között is! Nálunk kipróbálták már a hatalomátmentő MSZMP utódpártok váltogatását, és az se volt jobb. A FIDESZ-MSZMP utódpártot is le lehet váltani, de csak akkor érdemes, ha jobbra váltjuk! Jelenleg a két legerősebb konkurrencia a DK-MSZMP utódpárt, és a FIDESZ-MSZMP utódpártból kivált NER Peti nárcisztikus pszichopata gyanús háttér támogatással (egyik se szimpatikus). Én most akármennyire is utálom a fideszt és Orbánt, nem igazán látom, hogy akár az egyik, akár a másik cserével sokkal jobban járnánk, de rábízom a választói többség bölcsességére a döntést 2026-ig. Utána majd meglátom lesz e változás a kínálatban.
Nessy
@Őrnagy: Sok milliárdért a több százezer ellenőrizetlen levelezőtagozatos "bölcsességét" a pénz fogja meghatározni, mint eddig is. Hiszen nem kell vállalniuk a döntésük ódiumát!
Őrnagy
@Nessy: Egy fokkal jobbnak tűnik, mint ahol 5 millió halott ármeneti mozgósításával döntik el, hogy ki legyen az elnök: a 77 éves egykori pernehajder üzletember, vagy a drogos szélhámos 81 éves édesapja, aki rendszeresen kezet ráz a láthatatlan emberrel, és időnként felbukik a saját lábában.
Nessy
@Őrnagy: Legyen hite szerint. Szép álmokat, mosolygós reggelt!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.