Magyar Péter péntekre Orbán Viktor falujába, Felcsútra hirdetett rendezvényt, az eseményre kibérelte az országos hírnévre szert tett felcsúti kisvasutat. Jelzem önöknek, hogy pénteken ellátogatunk Fejér megyébe, egy híres kisvasútra, Felcsútra elmegyünk, és részt veszünk a szocialista szellem vasútján, egy utazáson. Mindenkit várunk szeretettel, kibéreltük az egész szerelvényt, valószínűleg az éves kihasználtság a duplájára fog emelkedni. Reméljük, nem mondják le hirtelen, hogy most elárultam, hogy mi foglaltuk le, és nem kezdik el rögtön karbantartani. Mindenesetre érdekes utazás lesz, hát valahol fejlesztették a vasutat – mondta Magyar Péter a keddi kiskunfélegyházi rendezvényén.

Forrás: olkt.eu
Feltöltő: toma33
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

7 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Géza
A kis Petike óvodás szintű vergődése már nem is szánalmas, hanem nevetséges.
Őrnagy
Felcsúton a felcsúti lakosság minden bizonnyal plüss macikkal és virágcsokrokkal fogják fogadni és inni fogják minden szavát!
Persze tévedhetek is, lehet, hogy kiseprűzik a településről! Hahaha
Béla333
Lehet, hogy végre én is megnézem azt az elhíresült kisvasutat... akár még pénteken is...
Ha felférek a kisvasútra.
sándorbence
az orbán familia egy zrt ahol a közpénz elveszti közjellegét
nezelodo
Nem értem ezt a felelőtlenséget, hogy háborús vészhelyzetben játékvonatoznak, és a halódó nyugat célponti településére mennek majálisozni! Remélem kiskorúakat nem visznek magukkal, igaz abban a faluban nem fenyegeti nemátalakító műtét őket mert az ott tanyázó vezénylőtábornok ettől megkíméli őket, de mégis kockázatos ott lenni. Lehet, hogy a kerti budi mellett van egy nagy befogadó képességű óvóhely is!?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.