Csütörtökön este 19:30-ra érkezett Székesfehérvárra Magyar Péter országjárása során. A nagy tömeg Székesfehérvár belvárosában, az Országalmánál, a Városház téren gyűlt össze. A közel 1 órás beszédet, a többi helyszínen megszokott módon a Kossuth-nóta, majd a Nemzeti dal zárta. A szimpatizánsok együtt énekeltek. Ígéretet tett arra, ha felhatalmazást kap rá a Tisza Párt (az Országgyűlésen

Forrás: bajolomagazin.hu
Feltöltő: pdjarni
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

69 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Horizont
A népet kell figyelni ...
"Magyar Pétert lehet kedvelni, lehet nem kedvelni, de azt, amit néhány hónap alatt elért, elvitatni nem lehet. Reményt, hitet adott az embereknek, ki tudta őket mozdítani az apátiából, a feladásból. Ez önmagában hihetetlen teljesítmény és csak köszönet illeti érte. Akkor is, ha része volt a NER-nek, akkor is, ha esetleg a végén nem ő lesz az, aki felhatalmazást kap az ország vezetésére. Nem mindegy persze az ok, amiért elkezdte ezt az egészet, a cél sem mindegy, de bárhogy van, többet tett ezért az országért, mint amennyit bárki tudott (és akart) tenni a rendszerváltás óta. Utoljára én az uniós csatlakozáskor láttam ilyen reményteljes arcokat."

www.kolozsvaros.com/2024/05/26/rogan-kezeben-talan-jobban-allna-a-kapa-mert-a-varazspalcaja-csodot-mondott/
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Horizont
@kereső: 17:35
Látod osztatlan nagy a sikere...
Horizont
@Béla333: 16:44
Milyen önvédelem???
kereső
@Horizont: @Horizont: Én elküldeném. Legyen sikere..., és van is, csak éppen még mindig nem tudni, hogy merre viszi a szekér rúdját...Béla emlietette itt a 21 pontot...mint programot. Háááááát, nem akarom azt mondani, hogy lenyúlta Dobrev kormányprogramjának programpontjait. Pedig de.És félrevezeti a nagyérdemút, amikor azt mondja, hogy ha belépünk az európai ügyészségbe, az már akkor jogállam.és jön a pénz. Persze lehet mondani, mert a nagyon tájékozottak ugye tisztában vannak azzal, hogy milyen szervezet is az a ügyészség, és mi a feladata. Na attól nem lesz Magyarország "jogállam". Apró kis dolgok ezek, legalábbis annak túnnek...csak éppen ezek az új elhajlitott valóságok. Nem kampányolok MP ellen, mert miért is tenném...véleményem van, amit megosztok veletek.
Horizont
@kereső: Oké rendben, én mindig figyelmesen elolvaslak és el is gondolkozom azon amiket írsz, még ha nem is vagyunk egy véleményen. Nem tudok megbocsájtani az elmúlt 14 évért az ellenzéknek. A Karácsony +MZP akciójának se. Olyan soha nem lesz ami mindenkinek jó.
De láthatod te is a tömeget a nagy várakozást ami Magyar felé irányul, szerinted ez véletlen, vagy mindenki hülye akit át lehet baszkurázni? Ennek okának kell lenni. Ezt be kell(ene) látnod.
Én csak azt remélem előbbre tudunk lépni orbánék kapnak egy méretes oltári nagy pofont és 2 év alatt kiforrja magát aminek ki kell. Talán...én optimista szeretnék lenni. Gyerekeimért unokáimért !
A héten jön a városunkba M P. Ki fogok menni, hogy meghallgassam és a reakciókat megfigyelhessem !
Béla333
@Horizont: 18.06
Nem akartam már sokadszor leírni, de:
A 2006 ot megelőző években az MSZP és a Fidesz közösen lopta a közpénzt és a pénzt elosztották egymás között. Aki kormányon volt az kapta a 2/3-ot, aki meg ellenzékben az az 1/3-ot.
Bár nyilván erről szerződést nem kötöttek, de mind a kettő fél kellő mennyiségű bizonyítékot gyűjtött össze azért, hogy ha a másik oldal pofázni kezdene, akkor náluk is legyen kompromittáló anyag. Ezért nem történt egyik kormányváltást követően sem "elszámoltatás"!
Most 2006-ról: Gyurcsány és köre nagyon jól tudta, hogy az egész államcsíny mögött O1G és a maffia áll, de ezt nem lehetett kimondani, pláne nem bizonyítani, hiszen az mindkét fél bukásával járt volna.
Ezért írtam, hogy 2006 azért nem lett felderítve, elszámoltatva, mert Gyurcsányék a saját és a pártjuk hátsóját védték.
Dehogy akartak ők kollektívan börtönbe vonulni, inkább elviselték a maffia tobzódását!
Hát valahogy így...!!!
Béla333
@kereső: 17.25
Általában mindig szoktam válaszolni a nekem címzett beírásokra, de most már nem látom értelmét a veled való felesleges vitának. Még remény sincs arra, hogy bármit is megérts abból, amit próbálok veled közölni. Te írtad valahogy így: "Na, hanyagoljál." Én nem mondanám ilyen erősen, maradjunk annyiban, hogy majd késöbb folytassuk...!!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.