Mágnesként vonzza Azahriah a sztárokat. Szoboszlai Dominik és Vitézy Dávid mellett még sok híreség tombolt a koncertjén.

Sokak kedvence, a magyar könnyűzene legnépszerűbb előadója, Azahriah péntek este adta tripla sorozatának első koncertjét a Puskás Arénában, természetesen telt ház előtt – írja a Sportal. A közönség soraiban felbukkantak olyanok, akik máskor „előadóként” szerepelnek a kispesti legenda (vezeték)nevét viselő stadionban, és akik hozzá vannak szokva a zsúfolt nézőtérhez: a magyar labdarúgó-válogatott tagjai közül Kalmár Zsolt, Szoboszlai Dominik és Varga Barnabás is helyet foglalt a lelátón.

A szórakozás most még természetesen belefért, de hétfőtől már nemigen lesz mód lazítani: Marco Rossi csapata aznap vág neki az Európa-bajnoki felkészülésnek. A magyar labdarúgó-válogatott tagjai hétfőn kezdik meg a felkészülést a június 14-én rajtoló Európa-bajnokságra – a kemény edzések előtt még belefért egy laza este.

Főpolgármester-jelölt, sztárfocista és színművész – Meglepő hírességeket vonzott Azahriah

Vitézy Dávid Fotó Facebbok/ Vitézy Dávid 

A koncerten a Facebook tanulsága szerint ott volt még Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt ( ő nagy koncertre járó, hisz a BetonHofi-n feltünt), Szinetár Dóra színművész és Skarbski Fruzsina filmes, Novák Katalin exállamfő extanácsadója is.

Nem volt politika. Semmi. Csak egy nagy szeretetközösség. Egy igazi családbarát koncert, ami úgy indult, hogy a kamera ráközelített egy párra, akik megcsókolták egymást, majd a nő felállt és kiderült, hogy babát vár, amit egy standionnyi ember éljenzett meg

- írta Skrabski Fruzsina a közösségi oldalára.

Mint írta: A facebook közösség attól félt, hogy itt a kampány finishében, majd az egész a politikáról fog szólni, de megnyugtatok mindenkit, hogy még annyi politika sem volt benne, mint korábban. Semmi. Attila egy szerethető fiú, aki kínlódott az iskolában, szenvedett a lakótelepen, ebből tört ki és maradt szerény és akadozó. El is mondta a színpadon, hogy érzi ezt a nagy szeretet és köszöni mindenkinek, aki eljött, bármit olvasott róla.

A fiú, akinek nehéz meghaladnia magát és egyben maradni, de közben érzi és értékeli, hogy ezrek, akár milliók várják visszafojtott lélegzettel, hogy a legkisebb királyfi tényleg elhozza a szerencsét. (…) A közönség annyira vegyes volt, hogy jobban nem is lehetett: kisgyerekek a szüleikkel, rengeteg anya-lánya kombo, lánycsapat, kigyúrt mókusok, nagymamák és plázacicák. (…) Mindig is hittem, hogy van politika feletti ország, hogy itt rengeteg kedves ember él, akik csak bulizni szeretnének, a barátaikkal szórakozni, drukkolni egy fiúnak, ennyi.

- dicsérte a koncertet Skrabski Fruzsina.

Főpolgármester-jelölt, sztárfocista és színművész – Meglepő hírességeket vonzott Azahriah

Skrabski Fruzsina filmes (jobbra)  Fotó: Facebbok/ Skrabski Fruzsina 

Forrás: Blikk Sportal
Fotó: Facebbok

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

verőce21
Nem tudom mennyit kellene fizessenek, hogy elmenjek ennek a srácnak a koncertjére.
Úgy gondolom, 20 év múlva egyetlenegy riff-jére, egyetlenegy sorára nem fog emlékezni egyetlenegy 20 éves sem...! :)
jesz
Vitézy borotválkozzon inkább...ez a szőrzet nem teszi egyedivé.
Philip Marlowe
Bevallom fingom sincs, hogy ki ez a csávó.
De belenéztem egy pár másodpercre. A zene nem nagy szám, biztos jól szól amikor hanyatlök a mélynyomó, de a show szerintem nagyon össze van rakva, biztos sok meló van benne. Igaz nem járok mostanában koncertekre, nem tudom mi a "menő"
Megértem, ha sokaknak tetszik, de engem egyelőre nem ragadott meg a zene.
Eladott Ország
Mindíg az jut eszembe, amikor lenyilatkozta, hogy ha télen esik a hó az vis maior. Család minden tagja egy zseni! Adják neki a Malévot is. Hátha feltámad. Meg van kikötőnk, tehát ideje lenne alapítani a tengerhajózós társaságot, tenger nélkül. Mindig túl volt értékelve, de hát beleszületett az uralkodó családba. Fejből tudta az egész főváros menetrendjét, ilyen nem terem minden bokorban. Ezt a csávót már Tarlós is kib*szta, de hiába a család az család. Sosem lesz belőle szemetes. Eddig csak városi terepasztalon volt, mostmár ország nagyságú. Taknyom-nyálam egybe, úgy ürülök nekije. Láttam a minap az Erzsébet térnél. Egy divatdiktátor a csávó! Teljesen biztos, hogy a sertéssel egy a szabójuk.
uploads.disquscdn.com/images/5526ec7b10fd6e78b83e6988edf7af6663264d0e3b790ecd7ec30c0d0a96df1f.jpg?w=800&h=1490
Yoda69
Azeriah nem rokona veletlenul a nagycsocsu baukonak?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.