Szentkirályi Alexandra korábban kézzel-lábbal tiltakozott az ellen, hogy visszalépne a főpolgármester-jelöltségtől, ugyanakkor elég talányosan beszélt erről legutóbb Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója.

Orbán Balázs, a kormányfő politikai igazgatója meglehetősen talányosan fogalmazott a főpolgármester-választás jelöltjeiről – írja az atv.hu. Orbán nyitva hagyta a lehetőséget arra, hogy Szentkirályi Alexandra esetleges visszalépése esetén Vitézy Dávidot támogassa a kormánypárt.

Eljött a pillanat? – Szentkirályi Alexandrát valóban visszaléptetheti a Fidesz

Szentkirályi Alexandra visszalépésre terítékre kerülhet/Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Orbán Balázs egy interjúkérdésre, mely szerint minden ma ismert jelölt ott lesz-e június 9-én az indulók között, azt felelte, hogy a fővárosban egyértelműen hallható „a változásra vonatkozó igény”.

Viszont a Heteknek május 23-án adott podcast interjúban nem mondta ki Szentkirályi Alexandra nevét.

„Szerintem a választópolgárok fognak tudni választani. Én arra bátorítom őket, hogy a Fidesz-KDNP jelöltjeit válasszák minden alkalommal”

- szögezte le Orbán Balázs. A Mandiner szerint ezzel a válasszal a politikai igazgató nyitva hagyta azt a lehetőséget, hogy Szentkirályi Alexandra esetleges visszalépése esetén Vitézy Dávidot támogassa a kormánypárt.

Egy közvélemény-kutató eközben éppen azt méri, milyen hatása lenne Szentkirályi vagy Vitézy esetleges visszalépésének a főpolgármester-választás eredményére. Az eredmények ugyan még nem ismertek, viszont korábban Szentkirályi Alexandra és Vitézy Dávid is tagadta, hogy a visszalépést fontolgatnák.

24 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Érik a helyzet és rövidesen bekövetkezik!
csak ennyi
barátilag
J.L.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
túszulejtettország
Sajnálnám ha visszaléptetnék szandika őnagyságát. Még az a kicsi esélye is elveszne hogy eljárás alatt álló pedofil bűnse-
gédeket kitüntessen mint főpolgármester asszonyság.
Yoda69
Sz.-ne olyan mint a hasznalt kotongumi. Hasznalat utan eldobando.
Sztyepospista
Napnál is világosabb, hogy a 3. helyezése várható. Ez pedig baromi nagy SZÉGYENFOLT lenne a fidesznek. Egyenes az út, vissza kell léptetni, nehogymáááá kiderüljön, hogy a jelöltjük nem lehet befutó. Majd kap valahol egy NAGYKÖVETI beosztást.
Dr. Proktor
Hölgyeim és Uraim!
Politikai show műsort látnak...
Dr. Proktor
@Sztyepospista: Nem lenne jó visszaléptetni, ugyanis nyalatkozatai révén így mindenki világosan és exponálva láthatja hogy ugyanolyan bunkó mint a főnökei...
viccesvigságok
na ilyenkor most mi is van nem tudja a jóbbkéz mit csinál a bal?

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.