Orbán Viktor miniszterelnök Facebookra feltöltött videójában durván szidja Karácsony Gergelyt. Szerinte a főpolgármester a legutóbbi öt évben nem csinált semmit, csak kötözködött a kormánnyal, szerinte ezzel nem lehet választást nyerni.

Orbán Viktor Budapesten is kampányolt a hétvégén – írja az index.hu. A miniszterelnök a Facebookra is feltöltött videójában arról beszélt, hogy Karácsony Gergely elmúlt öt évének teljesítménye kevés lesz ahhoz, hogy a június 9-ei választáson győzni tudjon tudjon.

Orbán Viktor nem finomkodott, durván beszólt Karácsony Gergelynek: bukovári van – így alázta még

Orbán Viktor keményen beszólt Karácsony Gergelynek/Fotó: MTI/Miniszterelnöki Sajtóiroda/Benko Vivien Cher

„Ő egy dolgot tud, de azt jól tudja, kötözködni a kormánnyal”

- szögezte le a kormányfő. Szerinte ebből egy darabig lehet megélni és legfeljebb egyetlen választást lehet megnyerni vele. Ugyanakkor ha már valaki öt évet kormányzott, akkor előjönnek a bajok és meg lehet tőle kérdezni, hogy „mit tetszett csinálni?”.

A kormányfő szerint a Fidesz–KDNP főpolgármester-jelöltje, Szentkirályi Alexandra „kiváló jelölt és jól dolgozik, keményen kampányol”, melynek a végén Karácsony Gergelynek „bukovári van”.

Forrás: index.hu

13 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pusztai
Nézzük az arcokat! Ezt a kb uccsó 20 évet nézzük!!
nem semmi!
két kép között kb 23 év, kinézetre 45 év súlyra 70 kiló, vagyonra -> 3 mrd-ról 3ezer mrd,
i.imgur.com/1HXmkC1.png
A. Delonnak 60 év kellett az ilyen átalakuláshoz
imgur.com/iD7THid
a gecinek összejött ez kb 15-20 év alatt, és kb eközben 60 kilót hízott, vált mangalicává.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Yoda69
Look who's talking.
O1G 14 eve nem csinal semmit. Illetve az hagyjan lenne, ha nem csinalna semmit, de tonkreteszi az orszagot. Az Unioban mar az utolsok vagyunk, a valutank szart se er. Adossagunk rekord magas, az ev vegi hiany 10% folott lesz. Es akkor meg nem is beszeltunk a kozel 25 ezer milliard forintnyi unios penzrol, amely ki tudja hova kerult?
Es meg orbannak van pofaja ekezni Karacsonyt.?!?
Budapest a gigantikus elvonasok ellenere is tudott fejlodni, szepulni, zoldulni. A Lanchidat a beigert tamogast oda nem adasa ellenere is felujjitottak.
O1G bukni fogsz!
dr. prédikátor
Egy iljen gyökér fekától mit lehet várni??? o1g egy müveletlen szarházi patkány!!!
Clavigo
Hogy néz már ki ez a muszkanyaló Szartartály,,?
Géza
Pedig jönnek majd a kettős állampolgár gyerekgyilkosok Karácsonyra szavazni.
rücsü41
Igaz a közmondás, hogy mindig az kiabál a legjobban akinek a háza ég!Viktor Te az elmúlt háromszor négy évben mit csináltál?Elszegényíttetted s magyarokat, az utolsó helyre "emelted" az országot majdnem minden gazdasági mutatóban, kisemmizted a rokkantakat a rendőröket , a honvédség tagjait, tökre tetted az egészségügyet , az oktatást, a szociális ellátást,elvetted a magán nyugdíjpénztáraktól az emberek összegyűjtött pénzét, és hazudtál hogy a befizetéseket majd az állami rendszer figyelembe veszi hogy csak a legemlékezetesebb hírhedt cselekményeidet említsem , elvetted az önkormányzatok döntési lehetőségeinek legtöbbjét a vagyonukat visszavetted, támogatásukat már nem jogszbály szabályozz, hanem a Te döntésed, az hogy ki a fideszes vezetésű önkormányzat és ki nem és akkor Te beszélsz más vezető hibájáról?Először a saját házad előtt söprögess mielőtt más háza táján szétnézel .
bence
viktor ! Te most is mint mindig magadról beszélsz . Ha valaki bukni fog az te leszel röfi !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.