A kormány szinte presztízsként tekint az augusztus 20-i tűzijátékra, ezért minden évben Európa legnagyobb tűzijátékát ígérik. Ezt pedig olyan komolyan veszik, hogy két éve egyenesen az Országos Meteorológiai Szolgálat (OMSZ) két vezetőjének állásába került, hogy tévesen esőt jósoltak aznapra, ami miatt le kellett fújni a parádét.

Megint jön a megalomán augusztusi tűzijáték – Drágább lehet, mint a tavalyi

Fotó: 123rf.com

Alighanem idén is komoly parádéra készül a kormány. Az rtl.hu szúrta ki, hogy idén Balásy Gyula cégei szervezhetik meg a tűzijátékot, az állami Nemzeti Rendezvényszervező Ügynökség Zrt. ugyanis nettó 1 milliárd 893 millió (bruttó 2 milliárd 390,5 millió) forintos keretszerződést írt alá a NER-közeli üzletember két cégével, a Lounge Event Kft. és a Visual Europe Zrt. kettősével az augusztus 20-i tűzijáték rendezvényszervezési feladataira – írja a 24.hu.

Az rtl.hu kereste ezzel kapcsolatban a Nemzeti Kommunikációs Hivatalt és a Nemzeti Rendezvényszerző Ügynökség Zrt.-t is, előbbi helyről az a válasz érkezett, hogy: „A Nemzeti Kommunikációs Hivatal az általa lefolytatott eljárásokról, beleértve a tűzijátékra és a Szent István napokra vonatkozó közbeszerzési eljárásokat a törvényi előírásoknak megfelelően közzéteszi a szerződéses adatokat.”

Forrás: rtl.hu, 24.hu

25 hozzászólásarrow_drop_down_circle

simmering73
A megfelelő időjárásról pedig a Nemzethy Jósda gondoskodik.
Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
Sakk Matt
@verőce21: A szervilis birkáknak van igénye erre! És a Birkamenetre...
Billibácsi
Semmi gondom a tüzijátékkal ha lölő fizeti. Így is a mi pénzünkből lenne.
Sakk Matt
@Billibácsi: Nekem sincsen semmi bajom a tűzijátékkal, ha a 4 fal közt csinálják!
colibri
Aki/knek erre van igénye (hogy minden évben csak azértis minél nagyobb/ drágább tűzijátékot rendeljen) és ekkora kivagyiságban él, attól elvárható, hogy a saját pénzén urizáljon. Könnyű a más farkával verni a csalánt... Egyébként meg a pénznyelése mellett minden szempontból káros is, de ezt a szektások úgysem értik...
CsipkeRózsa
A választásokon már túl leszünk, nem kell a tűzijátékkal kampányolnia se, egy kis spórolás nehezére esik.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.