Hódmezővásárhelyen elszabadultak az indulatok: az egyik jelölt a nyaka elvágásával fenyegette meg ellenfelét. Végül a támadó bocsánatot kért, de a másik fél feljelentést tett.

Hódmezővásárhelyi választás: „Levágom a fejed!” – Fojtogatta a jelölt az ellenfelét

Fotó: Facebook/markizaypeter

Márki-Zay Péter Hódmezővásárhely polgármestere sajtótájékoztatót tartott vasárnap délután. A hódmezővásárhelyi polgármester elmondása szerint Ozgyin Balázs, a Fidesz helyi önkormányzati képviselőjelöltje fojtogatni kezdte Turi Csabát, a Mindenki Magyarországa Néppárt önkormányzati képviselőjelöltjét

- számol be a Szeretlekmagyarorszag.hu.

A konfliktus onnan eredt, hogy Márki-Zay aktivistái éjjel az utcákon az aszfaltra festettek kampányüzeneteket és kilincsekre helyeztek választási szórólapokat.

Ezt kifogásolták a fideszesek, és követték az utcákon az aktivistákat, sértegették őket szóban, majd Ozgyin Balázs megtámadta Turi Csabát, szorongatta a torkát, a nyaka elvágásával fenyegette és lökdöste, erről videófelvétel is készült, aminek egy részlete a Facebookon is látható.Turi Csaba éjjel rendőrségi feljelentést tett

- írja a lap.

Ozgyin ugyan telefonon bocsánatot kért, és jelezte, hogy nagyon sajnálja a történteket, és nem is érti, hogy tehetett ilyet.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Philip Marlowe
Amióta egy aberrált porszívó ügynök a polgármester vásárhelyen, azóta csak botrányok vannak azon a településen.
Ennyi!
Nekik valószínűleg ez kell.
Clavigo
@Philip Marlowe: a helyi fidesz- buznyák túl erőltette a " csak a békét ".. A cikket nem olvasod el, Fülöpke ? Siralmas vagy.
Philip Marlowe
@Clavigo: Nem ártana érteni amit olvasol te kis trubadur! Én egy általános megállapítást tettem, ha értetted volna...
...de ha nem... hát nem...:DDD
Clavigo
@Philip Marlowe: Általánosan siralmas vagy..Fülöpke

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.