Hadházy Ákos független honatya engedélyt kért, hogy betekintsen a Kínával kötött nukleáris megállapodásba, de nemleges választ kapott. Hadházy Ákos nem érti, mit titkolnak Szijjártó Péterék a Külgazdasági- és Külügyminisztériumban, mindenesetre még az atyaúristennek is levelet ír ezügyben.

Hadházy Ákos független országgyűlési képviselő engedélyt kért a Külgazdasági és Külügyminisztériumtól, hogy beletekinthessen a Kínával kötött nukleáris együttműködési megállapodásba, valamint annak mellékleteibe. A minisztérium megtagadta a kérést. Hadházy a Facebook-oldalán akadt ki emiatt:

Hadházy Ákos: "Döbbentes és ijesztő… ez a titkolózás még gyanúsabbá teszi az egyezményt" – Szijjártó Péterék nyomába eredt

Hadházy Ákos meg akarta nézni a Kínával kötött nukleáris együttműködési megállapodást, de a Külgazdasági- és Külügyminisztérium megtagadta/Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

„Döbbenetes és ijesztő, de a Külügyminisztérium arcátlan módon egyelőre megtagadta, hogy betekinthessek a kínai kommunistákkal kötött nukleáris együttműködési megállapodásba és annak mellékleteibe.”

Hadházy úgy gondolja, hogy az Országgyűlésről szóló törvény értelmében joga van erre.

„Ezt természetesen nem fogom annyiban hagyni. Különösen azután, hogy legutóbb a Belügyminisztérium nagy nehezen engedte a kínai kommunistákkal kötött belügyi együttműködési megállapodásba betekintést és ott is nagyon durva dolgok derültek ki.”

Egy sor levelet készül írni az ügyben.

„Egyrészt persze írni fogok egy levelet Kövérnek és a Házbizottságnak is, hogy ugyan, mondják már el, hogy egy képviselőnek joga van-e betekinteni a végrehajtó hatalom által kötött szerződésekbe. Másrészt ugyanezt az adatkérést közérdekű adat igénylőként is meg fogom tenni, aztán majd megperelem, amikor elutasítják ( az országgyűlési képviselő jogainak lábbal tiprása ellen ugyanis nincsen jogorvoslat). Ez el fog húzódni kb. fél évig, de ez a titkolózás még inkább gyanússá teszi az egyezményt”

- véli Hadházy Ákos.

6 hozzászólásarrow_drop_down_circle

kereső
Ákos, az irániakkal kötött nukleáris egyezmény is titkos...a terroristák legnagyobb támogatójával. Egyenként ezer év is kevés büntetés ezeknek.
KisTehen
b+ ákos ... mikor eredsz ner péter nyomába?

ápr. 25: Hadházy Ákos feljelenti Magyar Pétert egy 50 milliárdos csalássorozat lehetséges elkövetőjeként
nyugatifeny.hu/2024/04/25/hadhazy-akos-magyar-peter-diakhitel-kozpont-buncselekmeny-feljelentes

ápr. 29: Tűzszünetet kötött Hadházy Ákos és Magyar Péter
index.hu/belfold/2024/onkormanyzati_valasztas/2024/04/29/hadhazy-akos-magyar-peter-diakhitel-kozpont-korrupcio/
kereső
Ákos, az irániakkal kötött nukleáris egyezmény is titkos...a terroristák legnagyobb támogatójával. Egyenként ezer év is kevés büntetés ezeknek.
NKF
Ez süket fasz mindent tud,kurvára jó neki! Van olyan dolog esetleg amit nem tud?
Qqberci
@NKF: "Ez süket fasz mindent tud,kurvára jó neki! "

Ez lenne szíjrágó Petibohóc?...
bence
Végre valaki a képviselők közül , akit komolyan érdekel a fidesz kormány stiklijei és utánajár az igazságnak !

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.