Nem fogta vissza magát Szijjártó Péter. Úgy látja, egyszerűen nincs más megoldás. Nem lehet másképp megoldani az energiaellátást.

Lehet fintorogni, lehet kifogásokat keresni, lehet kritizálni, de ez a lényegen nem változtat. Magyarország energiaellátását oroszországi energiaforrások nélkül nem lehet biztosítani és ennek nem politikai vagy ideológiai, hanem egyszerű fizikai okai vannak

- kezdte bejegyzését a külgazdasági és külügyminiszter.

Szijjártó Péter odamondta: "lehet fintorogni..., ezután is ellenezni fogunk minden olyan intézkedést"

Fotó: Facebook/szijjarto.peter.official

Az Oroszországgal való energetikai együttműködés feladása esetén nem tudnánk sem elég földgázt sem elég kőolajat importálni. Eddig is és ezután is ellenezni fogunk minden olyan intézkedést, ami veszélyeztetné az Oroszországgal való együttműködésünket, legyen szó szankciókról, vámokról vagy jogi akadályokról.

Az együttműködésünk eddig mindig korrekt volt nagyrészt köszönhetően Alexander Novak kollégámnak, aki mostantól már nemcsak energiaügyekért, hanem gazdaságfejlesztésért is felelős miniszterelnök-helyettesként is dolgozik

- jelentette ki közösségi oldalán Szijjártó Péter.

9 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
kereső
Lehet fintorogni, a Mol 2020-ban bevásárolta magát egy azeri olajmezőbe. Az onnan érkező olajat a mol a Solnaft pozsonyi olajfinomitóban dolgozzák fel. Nem Magyarországon, hanem Szlovákiában...mi továbbra is ki vagyunk szolgáltatva az oroszoknak.
rücsü41
Szíjgyártó nyilatkozata egy beismerése annak ,hogy a magyar kormány nem a belépéskori szerződés szerint munkálkodik az EU-ban mert együttműködést vállalt az akkori kormány , és ez minden kormányt kötelez, nem pedig ellenkezést!Ennek a szerződés ellenes magatartásnak isszuk nap mint nap a levét, ezért nem jutunk hozzá ahhoz a pénzhez ami járna nekünk, ha nem ellenkeznénk!
namihami
A csehek jövőre válnak le az orosz olajról!
Persze, nekik könnyű, hiszen körbe vannak óceánokkal, tengerekkel és ezek kikötőivel!
Őket---ugyebár---nem csak a csövön szállított olajjal lehet ellátni!?!?!?! Úgy könnyű a leválás az orosz olajról!
Mi bezzeg ezokból nem tehetjük!--mondta Kmalac, Hisztipeti és a többi kormányközeli olajszakértő!
one way ticket
Sziijártó, állatias! Erre... rá, nincs jobb szó!
Tehetségtelen, fejlődésképtelen, vérbuta, kőbunkó , paraszt - hazug, tolvaj, csaló, myerészkedő, haza és Európaárulóáruló, nemzetvesztő, magyar embergyilkos, mint a gazdája!
Undorító, ahogy Trianon riognak, miközben ők a MÁSODIK TRIANONT hajtják végre - right here right now !!!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.