Ambrus Attila könyvet írt, amelynek kéziratát ugyan a felesége is megkapta, de sajnos nem olvasta el teljesen.

Ambrus Attila, azaz a Viszkis könyvet írt. A megjelenés előtt ugyan odaadta feleségének a könyve kéziratát, aki azonban nem olvasta el teljesen. Ebből lett a baj. Utólag szembesült azzal, hogy olyan történetek is bekerültek a kapcsolatukról, amiket jobban szeretett volna megtartani maguknak.

A Blikknek azt mondta Viszkis: "Jóllehet, a nyomdába kerülés előtt odaadtam Rékának a kéziratot, nem olvasta el teljesen, így csak utólag szembesült azzal, hogy olyan történetek is bekerültek a kapcsolatunkról, amiket jobban szeretett volna megtartani magunknak. Nem örült neki, de ez ellen már nem lehet mit tenni."

A könyvből nagyközönség sosem hallott történetekből tudhatja meg, miként ismerkedtek meg, hogyan viszonyult Réka családja a rovott múltú keramikushoz, illetve, hogy miként telnek a mindennapjaik.

Nagyon pipa lett a híres exbankrabló felesége: Viszkis kínos titkokat árult el?

Ambrus Attila Fotó: Facebook/ Ambrus Attila 

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

jáger laszló
Micsoda lebukás!?
Remélhetőleg +ússza!?
csak ennyi
barátilag
J.L.
Menőmanó
Azért ez nagyon gáz. Egyrészt, mert az asszonykát nem érdekelte a férje által írott könyv, viszont utólag kiderült, hogy számára kellemetlen dolgokat is beleírt, így az is kiderült, hogy b@szott elolvasni. Hát ez nem szép dolog.
Feller_Peti
Clickbait bullshit. CselédDollárMédia propellertől már megszokhattuk...
jesz
Mire számított a feleség? A talpig becsületes férje(ha az) csak szépet ír? A szépirodalom más kategória, azt a rabló úr nem ismeri...csak az ocsmányságot...ha ilyeneket leír, és ezzel a feleségét sértegeti, akkor maradt az az alja, aki eddig volt...

azt hiszem a gyerekük már érti, mit ír az apja

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.