MÁR BOCSÁNATOT KÉREK, DE EZ LENNE EGY BOCSÁNTKÉRÉS??? Még ebben a felgyorsult, mindenütt jelenlévő online világunkban is ritkán fordul elő, hogy egy miniszter szeme láttára, a nagy nyilvánosság előtt zuhan be a nemzeti valuta, és arra még reagálni is tud. Ezen a héten ez is megtörtént. Visszatekint az elmúlt hét legfontosabb eseményeire az Economx.

Forrás: economx.hu
Feltöltő: RonaGyuri
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

1 hozzászólásarrow_drop_down_circle

RonaGyuri
Az idéző jel, nem csak idézetre utalhat,

de szokás – már akinek – a véleményes és/vagy viccesnek szánt minősítéseket is idézőjelbe tenni

Mottó:
„A rabbi úgy dönt, hogy Grünnek meg kell követnie Kohnt,
amiért „csaló gazembernek” nevezte, mégpedig a következő,
gondosan megszövegezett bocsánatkéréssel:
„Kohn egy becsületes ember, bocsánatot kérek.”
Grün így mondja el a rá büntetésképpen kirótt mondatot:
Kohn egy becsületes ember?! Már bocsánatot kérek!…”

Ha jól számolom ez ma már sokadik püffügésem amiben arra kényszerülök, hogy szóvá-tegyem: a derék matyar média milyen kirívóan valótlan minősítésekkel manipulál.
A derék economX.hu „A miniszter élőben kért bocsánatot a forint bedőlése miatt” címmel számol be arról, hogy a derék (nem barát) Gulyás Gergő milyen „frappánsan” reagált arra a csütörtöki Kormányinfón, jogy miközben ő lelkesen büszkélkedi az ország ragyogó teljesítményével a forint hanyatt-vágta magát. Elsőbb odavette „szellemesen”: „Ha én voltam, akkor elnézést kérek, nem tartunk legközelebb Kormányinfót, és akkor erősödik a forint”.
majd idétlen süketelésbe kezdett: a szerinte jó adatokról, meg az EU balsorsról, valahogy olan jelentéktelen tényekre, hogy „ az ország költségvetési hiánya igen magas, a gazdasági növekedés, a belső fogyasztás és az exportnövekedés egyaránt elmaradt eddig a várakozásoktól. ” nem tért ki!! =))

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.