A miniszterelnök szerint „egy ilyen emberrel nem lehet összefogni”.

Forrás: Index
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

5 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Pálinkás Pál
alakul ez ő lesz az új " gyurcsány "...?
Pusztai
mint Soros.
20 évig seggét nyalja belőle él évekig, majd hátba szúrja.
választói nem veszik észre mekkora rohadék ócska gazember??
Pusztai
Mp azonnal visszagyűrte a xart!
"Miniszterelnök Úr,

Ha Manfred Weber tényleg hungarofob, akkor ön miért szavazta meg őt néppárti frakcióvezetőnek, miért támogatta Webert a néppárti csúcsjelölti pozícióra?

Ön is tudja, hogy Manfred Weber, bajor emberként és politikusként a magyarok barátja. Egyszerűen csak elege lett az önök ipari méretű korrupciójából, a propagandából és a saját szövetségeseiket semmibe vevő politikából.

A kampányban önök azt is hazudták, hogy Weber támogatná a sorkötelezettség visszaállítását. Erről kiderült, hogy nem igaz. A sorkötelezettség visszaállítását Kövér László és a KDNP szorgalmazta.

Miniszterelnök Úr,

Én értem, hogy rendkívül frusztráló lehet, hogy amíg a TISZA képviselői ott ülnek a legnagyobb frakcióban, addig a Fideszt még a konzervatív frakció is kikosarazza, de ettől még nem kellene a csillagot is lehazudni az égről. Hogy lesz így elfoglalva Brüsszel, miniszterelnök úr?"

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.