Pontosabban annak egy radikális szárnya, a többség persze hallgat, mint ahogy ez nagyban is megy. Hamarosan szavaznak a kérdésről. Közben, mint kiderült a PSZÁF megtagadta, hogy kiadja a KÖSZ-nek az ingatlanalapok felfüggesztését elrendelő határozat indoklását és a döntés-előkészités dokumentumait. Ezek nyilvánosságra hozatala annál égetőbb lenne, mert jó esetben tisztázná a gyanút, mely szerint "az egyik nagybank" nyomást gyakorolt a döntéskor a pénzügyi felügyeltre. Kövesse napról-napra a KÖSZ alapítójának blogját, eslküszöm, jobb, mint egy krimi! :)

Feltöltő: telkes
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

10 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
telkes
Elkezdődött a felkészülés! Aki részt akar venni benne, kérem keresse a kapcsolatot a KÖSZ-tagokkal és keressen valakit, aki felelősséget vállal érte. A mozgalomban egyetlen fő szabály van, de az kökemény: nem szabad hazudni. Ha ezt elfogadod, ezennel meghivlak a KÖSZ-be a bankokkal szervezett civil mozgalom "banklassitó" sztrájkjára. Az időpont: valamikor júliusban. A helyszin: 24 órával az esemény előtt SMS-ben közlöm a résztvevőkkel. peace!
Dr.luigilongo60
Kedves Lelkes Telkes!

Ebben az országban senkit nem kényszerítettek géppisztollyal kölcsönök felvételére!!!!!!!!!!!!!!!!!
Garnela
@luigilongo60: Valóban, de ebben az országban semmilyen módon nincs benne a bérekben lakhatás! Ha valaki nem akart egy életen át kempigezni, akkor kölcsönből épített házat, vett lakást! Vagy te olyan kurva jól kerestél hogy néhány éven belül meg volt a lakásra való? Hol,?oda én is mennék!
Dr.luigilongo60
Garnela!

Csak az nem mindegy,hogy a fizetésének hány százalékát vállalta be törlesztő részletnek.Én is vehettem volna részletre új autót de megelégedtem a 15 évessel.
Sajnos vannak emberek, akiknek a kivagyisága nem ismer határokat.Nagyobb házat akar a szomszédjáénál minden áron.
Mindenki legyen tisztába a lehetőségeivel és aszerint cselekedjen.
Véleményem továbbra sem változott és nem is fog.
Garnela
@luigilongo60: De a többség csak lakni akart valahol!! No igen! Nem is fog.. típusos ballibsi fafejűség..Nekem a biciklim 15 éves..kocsim nincs..de még csak jogsim se!
Dr.luigilongo60
Garnela!

Nem unod még ezt a ballibsi dumát? Aki nem ért egyet veled , az mind fafejű?
Ez meg tipikus öntelt jobbos duma és egyben érdekes demokrácia felfogás.Aki nincs velünk, azt tapossuk el.
Szép kilátások a jövőre nézve!

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.