A Magyar Postának szokásává vált, hogy évente legalább egyszer, de gyakran kétszer is emeli az árait annak ellenére, hogy Orbán Viktor szerint befellegzett, vagyis letört az infláció. Egy év alatt például 65 százalékkal drágult az 50 gr-os elsőbbségi levél feladása, 2023 januárhoz képest pedig 32 százalékkal kellett többet fizetni.

Forrás: varosikurir.hu
Feltöltő: Városi Kurír
Felhasználói tartalom, A Propeller.hu felhasználók által feltöltött tartalmakkal pörög. A felhasználók által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

4 hozzászólásarrow_drop_down_circle

szaboria1
A postánál az árak emelkednek a szolgáltatás meg romlik. Június 15 -én igaz szombati napon adtam fel egy levelet. Ledöbbentem mikor azt a tájékoztatást kaptam hogy az elsőbbségi levél is ma már van amikor párnapba kerül annak a kézbesítése, 25-én akinek küldtem attól meg is jött a válasz egyben az átvételt igazolóval együtt. Kérdem akkor miért kérnek külön szolgáltatásért pénzt ha nem teljesitik.
izéke
Bezzeg a béreket nem emelik,ki kell zsarolni azt a keveset is. Úgy van vele a vezetőség,hogy úgyis kap borravalót a postás...
nejlontacskó
@szaboria1: ércsed mán meg végre, hogy kőa péz!
colibri
Lassan már be is zárhatják a postákat, mert legtöbb szolgáltatása kikerülhető, sokkal egyszerűbb, ill. olcsóbb módon megoldható. Szinte csak a hivatalos levélküldésre használom, amire szerencsére ritkán kerül sor. Csekket már régen nem a postán fizetünk, a csomagszállítás meg mindenhol olcsóbb és rugalmasabb. Csak az veszi igénybe a postai szolgáltatást, akinek nincs jobb lehetősége.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.