Morvai Krisztina a Jobbik EP listavezetője nem véletlenül emelte fel a hangját a rendőrség ellen! Felháborító és egyben döbbenetes videó került fel az internetre, ahol a politikusnő könnygáztól fuldokolva sírógörcsöt kap a rendőri brutalitás miatt!

Forrás: ma.hu
RSS tartalom, A cikket automatikus RSS rendszer küldte be, amely egy híroldal összes cikkét posztolja a Propeller.hu oldalára. A más híroldalak által feltöltött tartalmak nem feltétlenül tükrözik a szerkesztőség álláspontját, ezek valóságtartalmát nem áll módunkban ellenőrizni.

35 hozzászólásarrow_drop_down_circle

Ez itt nem minden hozzászólás, csak az utolsó néhány. Kattintson, ha mindet olvasná!
ugyeugye
@nyirtass: mit keresett este 10-kor a Nádor utcában? nem ott lakik!!!
amúgy ha figyelmesen megnézed a felvételt, míg az előtérben a nőci próbál sajtótájékoztatót tartani az egyszem kamerásnak, a háttérben történik vmi, ami kiválthatta a rendőrség fellépését.
Egyébként mi is kint voltunk több helyen is a városban, mégse fújtak le sehol. Ja, hogy este 10-kor már ágyban voltam? Ez van. Én dolgoztam hétfőn!
charlie
@ugyeugye: jaaa, hogy nem mehet az ember oda, ahová akar?
ugyeugye
@charlie: én speciel elkerülöm a balhékat. amúgy egész nap szabadon jártunk-keltünk a városban.
ennyi.
Jenni
Morvai meg azt hiszi hogy EP-listavezető és mindent megtehet?Ugyanúgy rá is fog a törvény mint mindenkire,nem kellett volna kekeckedni a rendőrökkel,így legalább megtapasztalja hogy milyen érzés amikor az embert figyelembe sem veszik,bár nem hinném hogy felfogná..
nyirtass
@ugyeugye:
Bejelentett és engedélyezett demonstráció volt, sőt már annak is a vége, méghozzá az engedélyezett időn belül. Az az 9 óra elött volt, és mentek volna hazafelé.
De végül is, bármikor, bárhol is békésen viselkedő csoportokat miért kell megtámadni?, főleg a rendőröknek?
Egyébként a Gárda ellen is provokálni akart a rendőrség, de a Gárda gyors és határozott fellépése meghiusította.
Így nem sikerült balhét csinálni a rendőröknek. Cigányoktól sem tűrnék ilyen viselkedést hát még rendőröktől.
Rengeteg embert ért ilyen-olyan sérelem. Mondhatom, hogy emberek ezreit. Meg lehet próbálni hülyének nézni ezeket az embereket, de az nem azt jelenti, hogy sikerülni is fog!!
Lehet bujtogatni ellenük, de ezek az emberek a saját tapasztalatuk alapján tanulják meg, hogy hol a helyük. Megtanulják, hogy a jelen hatalom azért fordul a Jobbik ellen, mert az a "demokrácia" elveszett fogalmát és intézményeit a nép és az ország érdekében akarja és fogja vissza állítani. Ennyire valós veszélyként éli meg a kormány a Jobbikot, hogy ilyen tisztességtelen provokációkat és attrocitásokat vet be ellene. Ha nemlenne reális és nagyon jó esélye bekerülni, akkor a kormány figyelembe sem venné, nem számolna vele, nem erőlködne az "elsöprésén".
Ha hatalomra kerül, akkor a "nyakkendős bűnözőknek" az valós igazságszolgáltatás elött kell felelniük gaztetteikért.
Na ettől félnek!
vukkocska
Gabe: nyugodtan kérhetnél arogáns antikától elnézést. Ez volt a legdurvább megnyilvánulás. Ő nem szídta senkinek sem az édesanyját. Ez csak egy hasonlat volt, ami ugyan elég ciki, de elmagyarázom Neked: az ilyen idézet arra vonatkozik, hogy aki a tömegben elvegyül, ne csodálkozzon, hogy esetleg valamilyen attrocitás éri. De ismét kérem, ha úri ember vagy, elnézést kérsz. Nem lenne jó, ha ilyen stílusban folyna az eszmecsere.

Új hozzászólás

Hozzászólás írásához regisztráció szükséges. Regisztráljon vagy használja a belépést!


Még karakter írhatElolvastam és elfogadom a moderálási elveket.